hala açamadın mı kıs ileri bir tarih olsun he hani şöle 1 hafta sonrasına falan ona göre ayarlayım kendimi :D
hala açamadın mı kıs ileri bir tarih olsun he hani şöle 1 hafta sonrasına falan ona göre ayarlayım kendimi :D
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
artık açsada fark yapmaz. ben bayrampaşadayım ve feci yağıyor şu anda...
buyrun size topik
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...-aliyoruz.html
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
istanbul mt geride kalmış canlandıralım şu sayfayı
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
Tüm İstanbul MT a selam ve saygılar.
www.gezginayaklar.com
a.selam kemal hoşgeldin
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Bu cumartesi pazar istanbuldayım müsait olan varsa görüşmek tanışmak isterim )
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
bu akşam tophaneye gel o zaman toplantı var
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...-bulu-mas.html
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
tophane olayına c.tesi akşamı nokta koyduk
yapılan muamele hiç hoş değil bir daha oraya gitmeme kararı aldık
ayıp ettiler
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
slm dostlar izmirden geldim :D motorcu çılgın arkadaş arıyorum şaka bi yana slm arkadaşlar takılabilirmiyiz bizde
istanbula hoşgeldin arkadaşım ne demek takılabilirmiyiz tabi kiiii
öncelikle erdinç kardeşim büyük harf yazmak yasak
ayrıcana kovulmadık biz ayrıldık
adamlar bize içerden yer vermek yerine kapının ön tarafına bi kaç sandalye atmışlar ayrıca her kişiye 2 nargile ve 10-15 dk da bir çay içme zorunluluğu getirmişler onun için bizde tavrımızı koyduk olay bundan ibaret
[QUOTE=alper_tim;1301436]istanbula hoşgeldin arkadaşım ne demek takılabilirmiyiz tabi kiiii
teşşekürler hocam bunlarda benden benımkı yanı
eksozları kendi istegimler daha buyuk yaptım yani deiştirdim
nosss
elemana sosis çantada taktım
profilden
plaka yerli izmir 35 gerçi istanbuldayım ama :D
öteki tarafı
gece çektim bunu da :D
benden şimdilik bu kadar arkadaşlar saygılar msn adresim ceronimo_3318@hotmail.com isteyen ekleyebilir... saygılar..
buraya resim koymak yasak mı yasaksa kaldırayım hemen arkadaşlar bi bilgisi olan varmı
oo güzel motormuş allah kaza bela vermesin
tekrar hoşgeldin aramıza
TAbi şartLar eL VerdikÇe Ve imkan buLdukÇa DüzenLenior Arakdaşım...
İstanbul Mt de Boş Yok
[/B]
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)