selam arkadaslar foruma yeni üye oldum..yeni tainimden dolayı artık istanbulda olacağım..son 1 aydır arastırıyorum ki hem istanbul trafiğinde kolaylık sağlamak hemde tutkularımı gerceklestırmek maksadıyla cruiser motor almaya karar werdım ilk deneyimim olacak fakat orta halli bir shadow 600 almayı düşünüyorum..belki ozman aranıza katılabilirim..yönlendirmeleriniz olursa sewinirim..
L.O.V.E ( Legacy Of Virgin Era )::xicon_ev
bayram sonu ufak bi gezi düzenlesek arkadaşlar nasıl olur ??
yanlış yazdım ben gelmiyim ozaman demek istemiştim
istanbula hoş geldin arkadaşım
motosiklet konusunda da arkadaşlar sana yardımcı olucaktır... forumlardan da istediğin tarz makineleri inceleyebilirsin
düzenliycez hiç merak etme ama istersen önce bayramdaki buluşmamıza katıl bayram sonrası için bi topik açıcam ilgili arkadaşada duyrulur
sana katılıyorum
parçalıya parçalıya edebiyat bırakmadı
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz...antalya mt
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum. (ESKİŞEHİR MT)
HIZ VE KIZ HASTASI
Bayramınız Mübarek Olsun Arkadaşlar ....Trakya MT
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
hayırlı bayramlar istanbulllllllllllll
eskişehir; trakya; antalya sizinde bayramınız mübarek olsun
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
hayırlı bayramlar İstanbul - MT... bursa MT'den selamlar..
tum istanbul mt nin bayramlarini en icten dileklerimle kutlarim gazi antep mt
bayramınızı en içten dileklerimizle tebrik ederiz Ankara MT
en içten dileklerimizle her geçen gün büyüyen ailenizin bayramını MT ANTALYA ailesi olarak kutlarız.
Nice Bayramları Mutluluk,Esenlik ve Motosiklet üzreinde sıhhatli geçirmeniz dileklerimizle [MT MUĞLA]
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız Bursa(MT)
Ramazan ve şeker bayramınız kutlu olsun daha nice bayramlar görmeniz dileğiyle...Kayseri MT
selamlar arkadaşlar foruma yeni üye oldum.
İSTANBUL MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ
.