arkadaşlar kurtuluş sonduraktayım şişli.bayramdan sonra biseyler yapacaz inşallh tophanede cay içmeye gideriz .iyi olmazmı tanışalım kankiler böyle olmuyor.mekan beyan etmekten başka bişey yapmıyoruz :DD
arkadaşlar kurtuluş sonduraktayım şişli.bayramdan sonra biseyler yapacaz inşallh tophanede cay içmeye gideriz .iyi olmazmı tanışalım kankiler böyle olmuyor.mekan beyan etmekten başka bişey yapmıyoruz :DD
Arkadaşım bayramda yapsak bişeyler daha iyi olmazmı bea : )
Ben annemin elini öpüp kaçıcamda hemen evden =)
[B] 34 EA 6?3?[/B]
bayram için bi buluşma düşünüyoruz arkadaşlar bu konu ile ilğili bide topik açıcaz kısmet olursa
sanırım yalnız bırakmazsınız
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
İstanbula gelme şansın olursa bizleri yakından tanıma fırsatı bulursan emin ol o aklındaki samimiyetsizlik yok olucaktır...
arkadaşlarım diye demiyorum ama hepsi okadar iyi okadar içten ki...
elbette arada çıkar bir iki tane oda bi şekilde ya gider ya bizim gibi olur
seni en kısa sürede tanımak istiyoruz arkadaşım
al işte alper çoktan açmış bile topiği buda lınki hepinizi bekliyoruz arkadaşlar
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...-persembe.html
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
evet arkadaşlar tüm motorcu kardeşlerimizi bekliyoruz
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...-persembe.html
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
iNş. En Kısa Zamanda Aranıza KAtılıcam. Motor Almak iÇin Kışın Geçmesini Bekliorum.
Kör Cehalet Çirkefleştirir İnsaları . Suskunluğum Asaletimdendir. Lakin Her LAfa Vericek Bir Cevabım Vardır Ama önCe Lafa Bakarım Lafmı Die , Sonra Söyleyene Bakarım Adammı Die ! ::gleam::
alpercim resme baksana tanışmasak mı
arkadaşlar bu topiği bukadar yalnız bırakmıyalım
[/B]
Kör Cehalet Çirkefleştirir İnsaları . Suskunluğum Asaletimdendir. Lakin Her LAfa Vericek Bir Cevabım Vardır Ama önCe Lafa Bakarım Lafmı Die , Sonra Söyleyene Bakarım Adammı Die ! ::gleam::
hadi herkes topiğe...
[B] 34 EA 6?3?[/B]
[/B]
ya istanbul mt topiği isim ve mekan belirtilen bi topik halne gelmiş
bende diyorum ki biz koca istanbul mt şu topiği amacına uygun hale getirelim daha çok ziyaret edelim kötümü diyorum ki gürkan...
[/B]
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)