e arkadaslar organize olalalım bende tanışmak istiyorum sizlerle ankara-adapazarı derken şimdi istanbuldayım şişli-mecidiyekoy :D
e arkadaslar organize olalalım bende tanışmak istiyorum sizlerle ankara-adapazarı derken şimdi istanbuldayım şişli-mecidiyekoy :D
HaYaT 3 ŞeYdeN ibaRetTir..DüN,BugÜn,yArıN..Dün maZidE kaLdı,yarın kaRanLık,GüN BugüN dür... GöNLüNcE DiLeDiĞiN Gİbİ YaŞa....
selam millet beşiktaş istanbul
yokmu yahu söyle havalar sogumadan güsel bi organizasyon yapacak forumun duayenlerinden istanbullu arkadaş???
HaYaT 3 ŞeYdeN ibaRetTir..DüN,BugÜn,yArıN..Dün maZidE kaLdı,yarın kaRanLık,GüN BugüN dür... GöNLüNcE DiLeDiĞiN Gİbİ YaŞa....
evet yaz bitio hanı nerdesınız ist uyelerı :(:(
önümüzdeki pazar bi gezi yapalım arkadaşlar nedersiniz.
merhabalar ben de istanbul dayım artık okul muhabbetine geldik taa izmirlerden.. bu arada kadıköy de kalıyorum hiç bir yeri bilmiyorum sadece göztepe kampüsü bide yurt :D 2000 küsür ytl param var ybr 125 arıyorum var mı satacak olan ya da almama yardımcı olacak olan
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
meraba-istanbul bahçelievler-her türlü organizasyona varım diyorum
HER ZEHİR ASLINDA İLAÇTIR...:rendeer:
Merhaba ismim : Mehmet şişliden sesleniyorum
[COLOR="Yellow"][B][I]FenerBahçeli[/I][/B][/COLOR] [B][COLOR="Blue"]Olmak Ayrıcalıktır.[/COLOR][/B]
Küçük Hırsızlar El Feneri İle Büyük Hırsızlar Deniz Feneri İle Götürür...:wiinkk:
istanbuuulll!!...
[COLOR="SeaGreen"]still life.. [/COLOR]
selam millet
burası ne kadar sessiz
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
sanırım alper_tim haklı
Yeaahhh xD
Mekan-ı Bakırköy :cool:
[B][COLOR="Orange"]Türk Genci Devrimlerin ve Rejmin Sahibi ve Bekçisidir..![/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Mustafa Kemal ATATÜRK.[/COLOR][/B]
İstanbul / Fatih
Burdayım
[COLOR="Red"][B]SaDeCe GeRÇeK[/B][/COLOR]
arkadaşlar nedense istanbul mt sadece ve malesef nerde olduklarını söylemek için kullanılan bi topik haline gelmiş lütfen yanlış anlaşılmasın
burak ve pıerzig siz istanbula geleceginiz zaman ana sayfada herhangi bir organizasyon yoksa da bana yada ist. mt den birine ulaşmanız yeterli özelden sizi tanımaktan bizde mutlu oluruz
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)