selam bi buluşma yapalım arkadaşlar şöyle 40-50 motorluk hafta sonu millet motor görsün.ne dersiniz organize yapalım(yım) mı?
nezaketin okulu yoktur.
anlaşırsa herkez neden olmasın
Merhaba,
Forumda da yeniyim. Motor meselesinde de... Şimdi biraz ters bir iş yaptım. Ve ehliyetim yokken, daha doğrusu kullanmayı dahi bilmiyorken 2. el 150 cc bir Keaway aldım.
Buraya kadar her şey güzel. Ama şu an bir dizi sorun var. Bunların en önceliklisi motoru öğrenmek için çalışabileceğim bir alan var mı? Avrupa Yakası'nda Arnavutköy Maslak Bebek vb. bölgelere yakın bir yerde olmalı.
İkincisi motor kullanmak için gerekli kılık kıyafeti ucuz ama kaliteli elde edebileceğim bir yer önerebilir misiniz?
bir diğeri özel dersle motor öğreten ve yine ucuz bir yer / kurum vs var mı?
son olarak bu motorun sanayiye gitmesi gerekiyor. Yine çalışmak için aradığım bölgelerde güvenilir ve elbette yazmaktan bıktım ama hesaplı bir sanayi mevcut mu?
Hızlı yanıt gelebilirse çok sevineceğim. Çünkü motorun kullanılmadan yatıyor olmasının ezikliği, motor sahibi olma mutluluğunun önüne geçmeye başladı.
şimdiden teşekkürler...
(Özellikle İstanbul bölümüne yazdım. Çünkü İstanbul'u bilen kullanıcıların daha rahat yanıtlayacağını düşündüm.)
sevgiler
Buralarda GKN diye bir eleman var.Onu bul pm at.Nerde ucuz usta var o bilir
Sanayi konusunda da çok iyidir ayrıca
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
evet arkadaşlar güzel bir kahvaltıya ne dersiniz 3 ağuztoz pazar günü çengelköy çınaraltında buluşalım hoş sohpet edelim baya oldu görüşmeyeli ne dersiniz istanbulda olupta gelmek istiyen arkadaşlar buyursun gelsin hep beraber güzel bir gün geçirelim
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
oLabilir Ta Çengele Nie Ortaköyde Buluşsak nası olur
hem bende aranıza yeni katıLdım sizLeri Tanımış oLurum
Arkadaşlar bende aranızda yeniyim ve 3 ağustos çengel derseniz ok uyar hem tanışmış oluruz tabii saat kaçta olacak onuda kararlaştırmak lazım
3 ağustos gelmiş bile
Forumun sonunu bulmak ne zormuş burada
Evet istanbul selamlar bende varım...
şuan Moto Yok Ama Yakında AraNıza Katılcam ist/ümraniye
[B]Bu gün bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gün beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında... [/B]
Bende geldim istanbul/avcılar
___MeKaN SKL___:bounce:
Selamlar arkadaşlar... Beşiktaş'tan yeni bir üyeniz olarak selamlıyorum sizi....
abilerim selam herkese merhaba yaşım 17 nickimdende belli olduğu gibi 92 doğumluyum seneye tam 17 yi doldurur doldurmaz motorsiklet ehliyeti almayı ve bir motor sahibi oolmayı düşünüyorum motorlara aşırı olmasada meraklıyım motorum olmasınıda cok istiyorum forumda herşeyi bulabiliceğimi düşünüyorum inş. 1 senemi burada geçiririm allah nasip ederse bir çok bilgi edinmek isterim motorlar hakkında herkese iyi aksamlar tekrar
bende varım pendik/ iistanbul....!!!! istanbullu olmak ayrıcalıktır..!!;)
bende varım bende varım şişli / istanbuL
millet su an itibariyle istanbuldayım ,halletmem gereken iş yarına atılınca bende attım kendimi taksimde bi internet cafeye . Su an bunu okuyup taksim cevresinde olan biri varsa 0535 550 23 54'ten bana ulaşsın .
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
selam arkadaşlar bende burdayım ümraniyeden
mrb arkdşlar bizde burdayız yani
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIRR. DeLi RüZgArr.
selam arkadaşlar bizde burdayız. kış gelmeden bir gezi olsa süperrr olcak cızbızlı diyecem ama mangalı nerde taşıyacaz :D Yeter ki gezi olsun yeter bize umarım bir planı olan arkadaşlar vardır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)