avCıLarr...ama benım motorla gelemem 50cc
avCıLarr...ama benım motorla gelemem 50cc
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
tamam harita falan bişiler hazırlıcam yazcam detayları ... konusuruz
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...iyoruz%3B.html İŞTE detaylar
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
selam arkadaslar bende burdayim bi gun gezi falan yapmayi dusunurseniz sizle beraber bende gelmek isterim msn adresim parpiline49@hotmail.com eqleyin ISTANBUL MT tanisalim...
Selam arkadaşlar. Ben de İstanbul Levent'ten Olgay. Gilera Nexus 500 kullanıyorum.
13 Nisan marmara turunda görüşmek üzere.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
slm......
len oku oku boş
yokmu bi gezi mezi yaz geldi yaawww.................
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...klar-icin.html
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...bulusmasi.html
bu etkinliklere katılacak arkadaşlar lütfen kendilerini listeye eklesinler
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
etkinlikler ve buluşmalarımız genelde duyurular bölümünde oluyo arkadaşlar oralardan ve anasayfadan takip edebilirsiniz
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
bir organizasyon daha bittii başlatan ve bitiren alpere sonsuz teşekkürler süperdi mangal
DRİFT RELİGİON
Damsız giriliyomu abi
İyi haftalar İstanbul MT
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
uzuuun bir aradan sonra tekrar istanbul dayım bilgisayarım yoktu ve motor da sorunlar vardı en sonunda düzgün bi adam bulduk yaptı artık yollar benim (:açlıktan ölecektim motoru sat dediler öleyim dedim
Uzun bir aradan sonra tekrar İstanbul kadıköy üsküdar yollarındayım.Arıza ve adsl yokluğunda çok daraldım çok badireler atlattım motoru sat dediler satmadım ekmek peynir yedim yaz için benzin parası biriktirdim tamir, muayene,vergi, derken baya bir para gitti.Bu yaz her türlü gezinize katılmaya çalışacağım.Görüşmek üzere.
hoşgeldin tekrar ...................
DRİFT RELİGİON
Selam Bende Burdayım Ama motorum Yok :( Biri Arkasına Atarsa Gezilere Katılabiirim
Bir İstanbullu daha var Kartal Anadolu yakası...
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
Eee Herkez burdaysa bende burdayım ozaman İstanbul / Üsküdar Gezilerinize eşlik etmeye hazırım
ben de burdayımm kartaldan..ama motor yok ist. içi herseye varım arkaya atan olursa
bir gün motorum olacak :salut:
dua edin bu hafta bende motorumu alıp hafta sonu gezilerine katılma şansını elde edeyim :D
[COLOR="Red"][B]ßeni YormayIn! --> çOk ü$engeCim.. GideLim Diyin! --> GeLiyorum!...
ßana ßi$ey sOrmayIn! --> ßiLmiOrum! Derdinmi var ¿ --> DinLiyorum ...
Ciddi oLmayIn --> ßen güLüyorum... çOk mu zOr¿ --> Ugra$Iyorum!..[/B][/COLOR]
yaf motor olmayınca zor oluo valatoplaşmalar yalan oluo kimse arkaya atmıo
bir gün motorum olacak :salut:
ben de burdayım...istanbul........yaşasın motoizm
:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)