Mt istanbul Çaglayan motor 2008 ılk baharda
Mt istanbul Çaglayan motor 2008 ılk baharda
e bende burdayım ama gören yok heralde
Tüm İstanbul'lu arkadaşların Kurban bayamını kutlar huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Tüm İstanbul MT'li arkadaşların Kurban bayamını kutlar, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi dileriz.
ADANA MT
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
herkese hayırlı,sğlıklı,mutlu bayramlar olsun
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
bende varım ıstanbul
habı bakalım
Bende İstanbulluyumm..................
RUHUN BEDENİNDE, LASTİĞİNDE JANTININ ÜZERİNDE KALSIN......
istanbul mt suskun,durgun,bitkin.
kimseler kalmamis,mete_han kovuguna cekilmis,malum kis geldi .
yaza yeni motorumla istanbul mt'ye tayin olcam insallah.kirklareli-istanbul 150 km,otobanda kapatinca 45 dk'da istanbul
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
gel gel
bekliyoruz
geyiği biraz buraya taşıyalım, hareketlensin
GKN MOTORS
GKN, Erhan abi Admin hemde istanbullu
Uzerine Olcay abi moderator,o da istanbullu.
zaten gelen ozel mesaj kutum uyarilarla dolu,uzerine istanbul mt'de geyik yaparsam pulu yapistirirlar arkama,gonderirler karayiplere . sen geyik istersen konu disina gel,orda her daim var ,hatta $u saatlerde taygir kekosuna kitliyom,bi elde sen at
zaten gel gel demene gerek yok ayrica,siz istemesenizde gelirim,kovarsiniz ama virus gibi yapisir cikmam
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2008 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.
Kahramanmaraş MT
İstanbul Mt teki tüm kardeş ve abilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar.....
Sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum....
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizinle olsun. Yeni yılın size ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar
ESKİŞEHİR'DEN SELAMLAR MOTORİZE DOSTLARIM
MT İstanbul ailesinin yeni yılını kutlar, sağlık,mutluluk ve bol kazançlı olmasını allahtan dilerim.
selamlar
Özer
Tüm MT İSTANBULailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
İstanbul?...
Üsküdar!!!
(10 gündür kimsecikler yok mu koca şehirden?)
Herkese merhabaa İstanbul bjk -------- Honda cbr 125 R yolların kartalı
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)