yokmu maltepe bostancı küçükyalıdan olan yaws.....
yokmu maltepe bostancı küçükyalıdan olan yaws.....
[B][COLOR="Red"]Ne EvLi Ne İLişKide 7/24 ÇeLişKide[/COLOR][/B] :P
herkese selamlar arkadaslar ıstanbul ortakoy
merhaba arkadaşlar
bu akşam bakırköy-incirlide Bakırköy Metro İstasyonu karşısında ki Bodrum Cafede buluşuyoruz gelmek isteyenleri beklerim
Bodrum cafeye girince beni sorun ben sizle ilgilenirim
gelmek isteyenleri bekliyoruz arkadaşlar regalci arkadaşlarımızda orda olacak
evet kimler geliyo bakalım İstanbul-MT
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
abi gelmek isterdim kem küm gelemem şirkette işler yoğun mesai var gene
bu gün istanbuldan biyere giden yokmu yaw hava çok güsel
bende buradayım yakalayabilecek olan varmı ?
arkadaşlar toplu olan gezilerden benide haberdar ederseniz sevinirim kaskınızı takmayı unutmayın
Arkadaslar yarin 4-5 arkadas cerkezkoy-saray tarafina gezmeye gidiyoruz. gelmek isteyenler 09.00 gibi beylikduzu bauhaus onunde bulusucaz
slm İstanbul gençliğii içimden size şöyylee okkalı bi mrb demek geldi sabahhh sabah nörröyonuzz loooo
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
İSTANBUL MT yarın mahkememiz var sarp erdemin taksicinin vurup kaçtığı kişi hani arkadaşımız öldü onun mahkemesi var yarın crş saat 9.30 sultanahmet adliyesi herkesi bekliyoruz ve dayanışma istiyoruz fransada devlet kariştı burda tınlayan yok hadi istanbullu motorcu kardeşler hepiniz bekleniyorsunuz
arkadaşlar yer ve zaman belli herkesi bekliyoruzzz 28.11.2007ÇARŞAMBA saat 9.00 AYASOFYA CAMİİ buluşma saat 9.25 te hareket sarp erdem makkemesine gidiyoruz arkadaşımızı yanlız bırakmayalım katılım bekliyoruz uyanın İSTANBUL MT
kış geldi kimse den ses çıkmıyor demekki millet gazı evde cekiyor kışın yaz gelsede gazı yollarda çeksek..
aaa hiçte bilem... madem öyle aç bi buluşma topic i sen gaza getir milleti
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
7 gün olmuş istanbul mt kimse bişiler yazmamış oluyo olmuuooo hava gene bozdu bugün çıktım dışarı motorla ama yagmuru görünce hemen eve kaçtım he bi tavsiye sinema severler altın pusula ya gidin yüzüklerin efendisi serisi gibi film bugün izledim begendim devamı kesin gelicek çünkü çok süperbiyerde bitti film
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
istanbul ayazağadan By_DosT Saygılarımla.....
RUHUN BEDENİNDE, LASTİĞİNDE JANTININ ÜZERİNDE KALSIN......
istanbul avcılardan eray saygılar
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
bende maltepeden varım hazır burada saygılar
Istanbul Mt,bana bi yardim edin.
istanbul topkapi cevresinde kravatli cavit denilen biri varmis,eski motosikletlerle ilgileniyomus.vede topkapida kapali bir garajinin oldugunu duydum.bu adami taniyan varsa benim onla iletisime gecmemi saglayabilirmi ???
yardimlarinizi bekliyorum ...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Sahibinden kurtarılmayı bekliyen bir motosiklet, ilgilenenlere duyrulur. İşte link:
http://www.sahibinden.com/25_yasinda...XQQdisplayitem
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)