Tüm İstanbul'lu Dosların Bayramı kutlu olsun nice Bayramlara.
Tüm İstanbul'lu Dosların Bayramı kutlu olsun nice Bayramlara.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
günaydın arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar
Selamlar herkese. Choper devri kapandı artık endurocuyum. Bu 29 Ekimde etkinlik yokmu acaba.
HER ŞEY VATAN İÇİN
cetinsas' a katılıyorum. Gerçi 10 günden fazla var ama ben şimdiden o günü bekliyorum.
Herşey bir gün gelecek ve geçecek. Zamanın kıymetini bilmek lazım...
Bu msj.ımı tüm MT il gruplarına yazdım.İstanbul İzmir dışında diğer şehirlerimizde neden yapılmasınHaksız mıyım arkadaşlar...
"29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar..."
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım yarın istanbul içinde kortej yapılacakmı yapılacaksa ne zaman yapılacak?Bu arada şuan kullandığım motor Mondial rt-125 kullanıyorum yarın jinlun 150 lik chopper almaya gidecem
Hoşgeldin, yeni motorun hayırlı olsun
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...-de-katil.html
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Merhaba arkadaşlar,ben de İstanbuldan katılıyorum aranıza,daha yenyiim
İstanbul/istinye
Herkeze selam.En kısa zamanda tanışmak dileğiyle...
Hoşgeldin StrongeR.
RR'ın ne renk? Egzost var mı?
Hoşbulduk.
Siyah beyaz.Eksoz Akropovic var
Şerefle tamamlanması gereken en önemli görev hayattır..
Ooo efsane renk'e sahipsin, kıymetini bil.
Arkadaşa da geçen hafta aldık aynısından, şimdilik orjinal egzostla dolaşıyor.
Henüz egzost alınmadığı içinde hangi egzost'la nasıl ses çıkıyor çok merak ediyoruz, youtube da videolar var ama yanıltıcı olabiliyor, canlı canlısı gibisi yok.
İlk MT buluşmasına şiddetle beklenmektesiniz, artık kısa bir egzost resitali yaparsın bize.
selam arkadaslar ıstanbul uskudardan murat ben.kısa bır tarıhte bulusma yokmu acaba henuz hıcbır aktıvıteye katılamadım ıstanbullu arkadaslarla.mevla fren balatalarınıza zeval vermesın.saygılar
arkadaşlar herkese merhabalar..bende aranıza yeni katıldım...
yeni gelenlere merhabalar,hoş geldiniz yağmurlar başlamadan bir organize olun derim benim cok vaktim olmuyor ama ekipte bu işleri kıvıran arkadaşlar var bi el atsınlar bakiim hem yeni gelenlerle eskileri tanıstırmış olur hemde sezonun son gunlerınde guzel bi çay keyfine vesile olurlar
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
herkese slmlar bende varım fatihten istburak tüm motorcu arkadaşlarım alah kazadan beladan korusun iyi sürüşler
arkadaşlar hadi istanbullular hep beraber fuara gidiyoruz
haber ve duyurular kısmına gelin ve isim yazın zaman ve yer belli bekliyorum motorcu kardeşler
slam arkadaslar bende ortakoyden bu yakınlardan kımse yokmu yav..
arkadalar bulusmalardan haberdar edersenız seevınırım
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)