Istanbul/avcilar Genç Kaptan Saygi Ve Sevgiler
Istanbul/avcilar Genç Kaptan Saygi Ve Sevgiler
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
http://www.motosiklet.net/forum/foru...i-anlatim.html burdan okuyup ogrenebılırsın kardesım...!
arkadaslar ramazan basladı bulusmalar bıttı mı ??
yamaha bws 100 alıcam bilgi verirmisiz
slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum avcılarda oturuyorum gezi ve buluşmalarda en kısa zamanda görüşürüz inş.
Ne Kadar Zamanını Kaldığını Bilmiyorsan, Hayatını Zamana Bırakma...
Şimdilik Sibirya , Novy Urengoy dayım . Eylül sonu İstanbul ' a kesin dönüş yapıyorum Eeee nerede buluşacağız ???
[B]Don't Talk To Strangers ...[/B]
ben de istanbulluyum, kandilliden bulusmalara geliriz ;)
Gece buluşması yapıyoruz arkadaşlar
Katılım;
-Pınar
-Aye
-Mustafa (burdaki nickini bilmiyorum)
-Nursu (yeni üyemiz)
-Melihce
Katılmak isteyenler irtibata geçsin please..
Tophane de sabahlamak çok zevkli oluyo herkese tavsiye ederim
sevgili pinar bu hafta gece vardiyesindeyim. inan gelmeyi cok isterdim :(
bende burdayımmm istanbul - kumburgaz !
var olmaz mı? nerdensin istanbulun
arkadaşlar avcıların neresinde oturuyonuz bende firüzköyün başlangıcında oturuyom bi akşam biyerlerde buluşup tanışalım yani.
Pınarr bu gece buluşması nerde ve nezaman olucak tabi olmadıysa belkide bende katılırım.
evt istanbullular cuma akşamı toplanıyoruz ayrıntılar aşşağıda
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...bulusmasi.html
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Avcilarda oturan arkadaslar isterseniz Alper'in bulusmasina beraber gidebiliriz. Ben de Avcilar'dayim. Tel. 0544 469 62 00 Dalyan
yaw alperin buluşması olur mu bizim buluşmamız bu
sitemizin olağan buluşmalarından biri organizas yonu ben yaptım o ayrı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
küçükcekmeli dostlarım ve motor hastası olan doslarım bende yeni katıldım sizlere
motor benim için bir hastalık ::stretche
arkadaşlar Bende Ist / ümr
[B]Bu gün bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gün beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında... [/B]
Merhaba arkadaşlar. 3 gündür ist.'da yaşıyorum.Her ne kadar motosiklet'im yanımda olmasada en yakın zamanda getirmeyi düşünüyorum.
Umarım bundan sonra daha fazla sizlerle birlikte olur ve gezilerinize katılma fırsatı yakalarım.Hoşçakalın...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
slm arkadaslar aranıza yenı katıldım gezılerde benıde yanınıza alır sanız sevınırım
istanbul mt nin bayramı kutlu olsun sağlıklı ve keyifli niçe bayramlara
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)