bendende selammmm....yanınızda sıze yuk olmassam bulusuruz tabı ben bırınızın arkasında artcı olarak...motosıkletım yokk...ama alıcam ılk aıle ızın fırsatında...motosıkletım yok ama bır motor sewer olarak dualarım ve sewgım hepınızle bırlıkte...
bendende selammmm....yanınızda sıze yuk olmassam bulusuruz tabı ben bırınızın arkasında artcı olarak...motosıkletım yokk...ama alıcam ılk aıle ızın fırsatında...motosıkletım yok ama bır motor sewer olarak dualarım ve sewgım hepınızle bırlıkte...
Ataşehir tarafında da ben varım.
Ataşehir
öfff pöfffff. arkadaslar gezmek isteyen yokmu herkez tatilde heralde bu sicak havalarda pöfür pöfür rüzgar yemek lazim bunun icinde motora atlayip biraz yol gostermek lazim
neyse burdan is cıkmıcak ben en iyisi atlayip bi sahil turu yapayim belki yolda benım gibi yolunu kaybetmis bir motorcu arkadas bulabilirim ( bir ihtimal) :D
Dostlar,
İstanbul tayfası haftanın belli bir günü biryerlerde toplanıyor mu?
Ataşehir
Ayağım kırık ama buluşma felan varsa bende gelirim heralde, sıkıntıdan ölmek üzereyim
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...sa-gezisi.html
Buyrun arkadaslar İstanbuldan arkadaslarımız Bursa'ya gelicek...Sizleri de bekilyorum.Buyrun gezi buyrun buluşma...
AKIN FİDAN
Bende Buradayım İstanbul Çengelköy Kuleli Sahil... ;)
zekaiyuce
arkadaşlar beylikdüzü veya yakınından kimse yokmu,tanışmak isterim..
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
sLm Mt-İstanbul sizden küçük bir yardım isteyecektim.Harbiyeden bir motor almayı düşünüyorum.Malumunuz motoru almadan önce güzel bir ustaya göstermek istiyorum.O civarlarda önerebileceğiniz bir servis yada usta varsa çok hora geçer.Şimdiden teşekkürler....
[CENTER]İzimiz Yol Olur[/CENTER]
slm arkadaşım...harbiye' den taksim yönüne doğru qiderken sağ tarafta MNG FACTORING & LEASING binası war...O aradan içeri qir...İlerde sağda ELMADAĞ OTOPARK' ı mevcut...Onun bitişiğinden başlayıp Dolapdere' ye kadar motor serwisleri war...Ama Otoparkın hemen bitişiğindeki yaşlı amcayı tawsiye ederim...Çok eski beyaz wespası war kapıda...Ama referans deilim...Bilqine...
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
selam arkadaşlar öncelikle foruma yeni üyeyim ama 2 gündür okumadığım forum sayfası klalmadı diyebilirim. öncelikle motor almayı düşünüyorum aklımda mondial 150 zc, kanuni storm 150, kanuni caracal, ve zealsun var ama vitesli motor hiç kullanmadım sadece scooter kullandım ne tavsiye edersiniz. git şurdan al dediğiniz bir motor bayii yada modeli varmı. son bişi bu mt ne anlama geliyo ( istanbul mt ) ?? erdincpolat@gmail.com yardımlarınızı bekliyorum
Bütçen 2-2500 ytl ise git ikinci el bi ybr al..3500ytl civarına çıkabiliyorsan git sıfır ybr al bak keyfine başkka çan çin çong kesinlikle düşünme.Biraz dişini sık ybr al sıkıntısız dertsiz binersin.Parça problemi olmaz fiyatları ucuz, ayrıyetten 2.el piyasası geniş...Ayrıca kişisel fikrim kullanması çok zevkli.Ben cıbırdan indikten sora ybr kullanınca touring bir motor kullanıyormuş gibi geliyor.Çok yumuşak geçişleri var viteslerde.Sessz ağrısız çalışıor ve çok az yakıyor...
AKIN FİDAN
öncelikle herkese slm bu hafta içnde hyosun gt 250r kırmızı almayı planlıorum eğer satmak istiyen arkadaşlar varsa az km yapmış görüşmek isterim irtibat kivanc_bybrs@hotmail.com tel: 0535 783 20 55 herkese ii sohbetler........
herkese slm bu hafta içerisin de kırmızı hyosung gt 250r almayı düşünüorum peşin.. satmak isteyen arkadaşlar varsa lütfen irtibata geçelim az km yapmış rodajı ii yapılmış ve kazasız...... irtibat kivanc_bybrs@hotmail.com tel:0535 783 20 55 herkese ii sohbetler.
[B][COLOR="Red"] BaYbArS [/COLOR][/B] ::coool::
evet arkadaşlar bu hafta sonuna kadar alıyorum bi motor eger yetişebilirsek tabi ama genede forumu okumaya devam edicem siz arada bir şu bursa gezisi hakkında bilgiler yazarsanız sevinirim kaçırmak istemiyorum erdincpolat@gmail.com
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
merhaba arkadaşlar
şişli, fulya, nişantaşından bende burdayımmmmmm
slm zeytinburnu'undan bülent bende burdayım ...
arkadaslar aklınızda bulunsun gezılerde tek kısı olan ve yanına son derece eglencelı motosıklet aşkı dolu bır gencı yanına almak ısteyen varsa hazırım....artcı olarak sızınle gelebılırım.....bu yaşımda motora ızın vermeyen aılem cok sukur buna ızın verıyor...
Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)