arkadaşlar bizim bu motosiklet.net in stickerlarını nerden alıyoduk ya unuttum hatırlatırmısınız acaba bi sürücü kursundan alıyoduk galiba..
arkadaşlar bizim bu motosiklet.net in stickerlarını nerden alıyoduk ya unuttum hatırlatırmısınız acaba bi sürücü kursundan alıyoduk galiba..
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
merhaba bende ist hafta sonları organizasyonlara katılmayı isterim;tabi aranıza alırsanız.ama motosikletim henüz yok.
HİÇBİRŞEYİN DEĞİŞMEYECEĞİNE İNANLAR APTAL,
HİÇBİRŞEYİN DEĞİŞTİRİLEMEYECEĞİNE İNANANLAR KORKAK,
DEĞİŞİMLERDEN FAYDASI OLMAYACAĞINA İNANANLAR İSE ALÇAKTIR.
bende izmirden..
selam arkadaşlar hepinize...;)
sadece bir selam verip kaçmak istedim..
deli dolu bir hayatımız...biz hiç uslanmayacak mıyız yaa...
As The Years Go Passing By...
istanbul mt nerde
neden ölü bu kadar?
vukaatmı oldu
GKN MOTORS
selam bende beylikdüzün den oğuz herkeze hayırlı günler iyi sürüşler güneşli günler ( az güneşli) çok sıcak yav
arkadaşlar bu istanbul mt ye nolmuş böle ,
çölde gibiyiz..
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
www.yenigitar.com - Msn : inblackdreams@hotmail.com - (0 Rh +) - MotogitariSt -
Bendeeeeee Warimmm Sonuna Kadarrrrrrr
istanbulda pazar gunu bir organizasyon olursa bende varım .
olurmu ki acaba.?
bütün insanlar sanırım tatile gitmişler istanbulda organizasyon yapacak hiç motorcu kalmamış kışın daha canlıydı be istanbul hü be
slm arkadaşlar ben fırat.sonunda memleketim istanbula geldim beni hiç yalnız bırakmayan döküntü mobilettinide getirdim..konyadayken konya mt ile güzel gezilere katıldım.şu anda ise istanbul trafiği denen yaban hayatına alışmaya çalışıyoruz.istanbul bahçelievlerde oturuyorum.güngörende babamın dükkanına takılıyorum.
burada da cumartesi akşamları buluşmalar oluyor mu?kusura bakmayın tüm mesajları okuyamadım.
arkadaşlar hafta sonu pazar günü hakan abimiz evleniyor ve nikah sonrası kendisine istanbul turunu konvoy şeklinde yapacağız bu konvoya katılmak isteyenler lütfen bildirsin
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...avetlidir.html
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Selam gercekten bende şaşıyorum yaa İST MT neden ölü? ben yeni uye oldum dıye sesimi cıkarmıyorum motorumu aldım ama malesef ehliyet için yeni kaydoldum ve açıkcası şu anda ehliyetsiz Avcılar dışına cıkmak istemiyorum ama sizlerle mutlaka gorusmek isterim özellikle Avcılarda olanlar varsa hafta sonu buluşalım
Hayırlısı olsun Mutluluklar dilerim
Keşke Ehliyeti daha önce almış olsaydım :((
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
04.08.2007 ( Buqün ) Saat 18:00' de HAREM WAPUR İSKELESİ' nde Awrupa Yakasından PROXIMA / Serdar İle Buluşucaz...Ben we AKINERK / Akın...Suadiye, Fenerbahçe, Kalamış, Sahil Güzergâhlarındayız...
Bilqinize...
Kaan AK
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
selam millet...bende burdayım...yeni üye oldum daha...motor henüz almadım ama kısa süre içinde zealsun alcam...maltepe / zümrütevlerdeym...ümraniye de çalışıorum...maltepe üni de okuyorum...buluşmalara gelip sizlerle tanışmayı isterim...
www.zenscooclub.com
zeni olanlar bi qelsin yahu...burası karmakarışık biraz...
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Selam bende kadıköyden.Gelirim aktivite falan olursa..
Motor Honda CBF 250
selamlar....istanbul maltepedym...ama motor daha yok...olacak nş...:D:D:D:D:D
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)