vay be ist mt baya gerilerde kalmış eskiden hep liste başıydı
Waay motorumu satalı, epey oldu.. bakmayalı topicdende koptuk eskilerden kim varyaw.. inşallah r6 la tekrar dönüyorum..
Motor sevdası basit bir çizimle bile kendini gösterir..
bende burdayım pendikli yokmu....
eskişehirdeki emok festivaline ist mt den katılan yok mu
selam, bende kadıköydenim....
Arkadaşlar bune yaaa.. Ben askere gittim diye kimse yazmıyor mu topice? Yoksa çok geziyorsunuz da o yüzden mi yazmıyosunuz?
Bende askerdeyken motosiklet hasretimi topici takip ederek geçiririm diyordum ama bakıyorum ki 3 gündür hiç hareket yok...
Özgür sende mi Bürütüs?
Hepinizi opüyorum...
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
Selam arkadaslar.. Geriye baktımda tam 4,5 ay olmus askere geleli.Malum huduttayım ve nete fazla giremiyorum.Geldiğimde tam gaz devam inşallah.. Özgür abi ve diğer tüm dostlarıma sevgi ve saygılar..
www.yenigitar.com - Msn : inblackdreams@hotmail.com - (0 Rh +) - MotogitariSt -
En Yakın İstanbul ( Anadolu Yakası ) Buluşması War mı??? Motor Aldım da İçim İçime Sığmıyor...Her Gece 23:00' lere Kadar Tepesindeyim Motorun
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
evet arkadaşlar istanbul mt neden bu kadar pasif en kısa zamanda bir organizasyon öneriyorum göztepe deyim selamlarr
ahhhh ahhhhhh, bu topic geçen sene bu zamanlar, nasıl hareketliydi. msn yanında yavaş kalırdı. cnbc-e deki alttan akan borsa bandı gibiydi... dakikada 20 yazı akardı topiğe... peki kimler vardı o dönemde, başta fear_factor ( ne organizasyonlara imza attı eleman...) sonra hakinen, tuğrul, İ3luee, grileo ayhan, aytaç mox2cn, cobalt cüneyt abi.... vay be, ne günlerdi... yazık olmuş bu topiğe... peki o arkadaşları çağırsak tekrar toparlanamaz mı burası... ne dersiniz... yeni bir küskünler hareketi... ne dersiniz beyler....
[B][U][CENTER][COLOR="DarkOrchid"]KENDİNİ OTORİTE ZANNEDEN BEYİNSİZ VARLIKLAR ASLINDA BİR HİÇTİRLER ![/COLOR][/CENTER][/U][/B]
İstanbul/B.Çekmece burdaaaa
bende hazırım B.Çekmece / Çatalca benden sorulur
hüleeeaannn!! nerdesiniz ulen kötü kedi şero geldi çıkın ortayaa . sezon yarıyı geçtı hepiniz güneşten kaçan tavşanlar gibin saklanmışsınız, cuma akşamı isteyen opet te buluşup tophaneye gelsin isteyen direk tophaneye gelsin ben orda olucam ,soyle bi akşam keyfi yapmayalı cok zaman oldu
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
evet arkadaşlar eskiden istanbul - mt belli aralıklarda perşembe veya cuma akşamları toplanıp tavlalı nargileli tophane buluşmaları yapardı...bu sıralarda neden böyle bişey yapmayalım dimi...hadi sitemizin gezi organizatörü alper-tim yap ayarla bişeylerde bir akşam yine eski günlerdeki gibi toplanalım...: hem yeni üyelerde gelip tanışma fırsatı bulur...hadi bakıyım kolları sıvayalım hareket hareket...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Şu an bu konu içerisinde 57 kullanıcı var. (0 üye ve 57 misafir)