ne oluyor bu istanbul mt ye ya
vaybe bakıyorumda herkez uzaklaştırılmış
ee bizim kalmamız ters olur ,
bizde kendimiz gidelim bari
slm tüm arkadaslara gruba yeni katıldım bostancı ikamet bundan sonra bende varımm
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Hoşgeldin takendy ..... 25 karakter
selam doktor anlamadım neden nerde haksızlık oldu bana da bir söyleyin neolur hemen arkadaşlarla üyeliyimizi iptal edelim msn sevimli_kral@hotmail.com
selam ben şenturk sizden birşey ricaetsem ist mt neoluyo doktor levent özgür nerdeler bilgin varmı yoksa siteden mi uzaklaştırlar lütfen bana bildiyin birşey varsa söylermisin benim için bu cok önemli.
form bırdaha sessızlıge gomuldubız canlandırıyoruz baskaları bozuyor nereye kadar
motociklet
Ne olmuş herkese???
Arkadaşlar dönem dönem siteden banlananlar ve ayrılanlar oluyor her motosiklet sitesinde görüyorum ama ne kadar gereksiz!
Bu tarz siteler motor tutkusu olan insanları biraraya getirmek için değil mi?
neden bu ayrılanlar atılanlar...
ben hiç bir anlam veremiyorum...
o haklı bu haksız tartışmasına da girmiyorum ki zaten bir bilgim yok istesem de giremem ama trafikte motosiklet kullanan insanlar olarak birlik olmalıyız...
Aynı ilgi alanına sahip beraber hareket edebilecek insanlar olarak kavga gürültü içerisine girmemeliyiz.
Özellikle İSTANBUL MT!!!
Hadi toplantı planlayalım
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
selam mesajınızı yeni gördüm. herkes bir bir gitti die
ist.mt. ye bakmıordum artık
evet bazı tatsızlıklar oldu.
aniden uzaklaştırılmalar falan
özel mesajda sorduğunuz şeyi ist. mt yi okuyunca daha iyi anladım
ama son durum bu bir sessizlik düştü ist. mt ye
bana sorarsan ist. mt nin peşini bırakma derim.
buradan anladığım kadarı ile seviyeli bir grup
isteanbuldayım bende buluşma için yer saat
Selam; benim konu ile uzaktan yakından ilişiğim yok yanlız Özgür (deer125) benden sana bu notu iletmemi istedi Elçiye zeval olmaz
Yine organizasyonlarda bulunacaklarmış, kişilerle alakalı bi ayrılma değilmiş.. Toplantı isteğini duymuş ve bana ulaşsın dedi.. Sertaç tan ulaşacakmışsın..
Sevgiler..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
slm arkadaşlar ist hani gezecektik biz sezon açılınca
Sayfaya yazan ve olayı bilmeden keyfi olarak tek tarafı dinleyerek karar veren arkadaşlar.
necropolis nikli üye politik içerikli mesajdan uyarıldı ..Uyarının hemen arkasına aynı mesajı tekrarladı uyarıda tekrarı halinde siteden kurallar gereği süresiz uzaklaştırılacağı yazmaktaydı..Kurallar gereği siteden süresiz uzaklaştırıldı buna mütakip o yoksa bizde yokuz şeklinde diğer üyeler kendi istekleriyle ayrıldılar.Oysa onlara olayın nasıl geliştiği izah edilmişti ..Hak verirsiniz ki beni atın diyen kişiyi zorla tutacak halimizde yok. Bu olaylara mütakip yanılmıyosam 5 üyeninde içinde olduğu bir konferans MSN görüşmesi ile olay bi şekilde tatlıya bağlanmaya çalışıldı ..Ayrılan üyeler biz bi düşünelim dediler ..Fakat bize geri dönmediler. fakat kendi isteği ile ayrılan bu üyeler daha sonra fake nikle tekrar geri dönüp yazılar yazmaya devam ettiler.
Hiç bir yöneticinin kişisel olarak kimse ile sorunu yoktur gerekli hallerde üyeler uyarılırlar. Uyarılarda belirtildiği gibi aynı hatayı tekrarlarsa gerekli yaptırım ne ise o uygulanır.
Forumda şirket sahipleri, genel müdürler , müdürler, İşletme sahipleri , yöneticiler olduğu gibi Öğrenci , çalışan ve işsiz üyelerimizde vardır.
MT yönetimi kuralları uygularken hiç bir özelliğe bakmaz kaldı ki yakın bir süre içinde bir yöneticimiz kural ihlali yüzünden yöneticilikten ayrılmıştır.
Bir kişinin forumda sevilen , sayılan, değer gören biri olması sorumluluk sahibi olmasını gerektirir. Mt yönetimi bu adam\ kadın yönetici bu üyeye ayrı kural diğeri genel müdür aman buna ayrı kural , bu öğrenci aman canım olsa nolur olmasa nolur şeklinde keyfi ve yalaka ayrım yapmaz yapamaz.. her üye bizim gözümüzde değerli ve aynı seviyededir.
Kurallar yöneticiler dahil her üyeye eşit uygulanır.
Mt yöneticileri gönüllülük esası ile çalışır hiç biri yaptıkları iş veya harcadıkları mesai için ücret almazlar. Onların işi ceplerini doldurmak lafı bu yöneticilere asılsız hakarettir. MT forumunun reklam gelirleri dışında hiç bir geliri yoktur. Site bu günlere gelene kadar bir çok defa host ücreti dahi zor karşılanmıştır. Bunun için mesajlarınızda bir şeyleri yazacaksanız atıp tutmadan önce ne oldu nasıl oldu sorusunu her iki tarafada sorun ..
Kendi isteği ile ayrılan grupla yapılan konferans görüşme bende kayıtlıdır. isteyene yollarım bakar. MT yönetim olarak bu işi sıcağı sıcağına çözme yoluna gitmişmi gitmemişmi anlar ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
artık istanbul mt ye biri bişi yazdığı zaman merak ediyordum. kim ne yazdı acaba diye.
barış abi forumda en son senin ist.mt.ye yazdığını görünce daha bir merakla açtım sayfayı.
mesajını okuduktan sonra kendi mesajımı tekrar okudum inceledim. bir şeyin farkına vardım.
aslını sorarsanız aklımda bahsettiğiniz ihtimal vardı. yani ayrılanların kendi istekleriyle ayrıldıkları ihtimali.
ya da en azından siteyi ziyaret etmediklerini düşünüyordum. yani buradan birilerini yok yere atmayacağınızı biliyorum.
bazen birileri kendi isteği ile ayrılırlar bazıları da atılmak için çok uğraşırlar.
yani lafı uzatmadan şunu söyleyeyim. mesajımda uzaklaştırılmalar falan yerine iki ihtimali de açıklamalıydım.
yani birilerinin kendi isteği ile ayrılabileceği ihtimalini de beraber iki ihtimali de belirtmeliydim.
yoksa diğer konularda hem fikiriz
ıstanbul mt bulusması yokmu hıc .en cok ıstedıgım seylerden bırısı motor seven ınsanlarla beraber vakıt gecırmek.ıstanbulda da festıval falan yok kı be abı gıdelım takılalım .motorsuz gununuz olmasın.
Yok zaten bizim motorsuz günümüz Sürekli onlıne kalıp duyurular bölümü bir de bu topicten takip edebilirsin Yakında gezi yaparlar..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
herkese merhaba.. gruba yeni üye oldum yeni motorcu olmam gibi.. henüz 2 aylık motorsiklet sürücüsüyüm ama aranıza ve aktivitelerinize katılmak hoşuma gider..
istanbul - sahrayıcedid
selamlar.bu hafta içi eger sizede uyarsa bakırkoy civarında buluşma yaparız tanısırız
yeni gelen arkadaşlara ve eski topic takipçilerine selamlar
motociklet
Şu an bu konu içerisinde 74 kullanıcı var. (0 üye ve 74 misafir)