hoşbulduk özgürsen nerelerdesin ya bazen uğrardın artık gelmiyorsun kardeş bi yanlışımızmı oldu
hoşbulduk özgürsen nerelerdesin ya bazen uğrardın artık gelmiyorsun kardeş bi yanlışımızmı oldu
herzman gel kardeş ayıpsın başımızın üstünde yerin var
ben bir çırpıda kola siparişi vereyim taze fabrika cıkışı anca keser seni
vallahi iyi olurdu
avatarları degiştirelimmi arkadaslar necdet abinin vatarı kullanalım ne dersiniz
len iso naber sende ist mt ye hoş geldin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
oo ben hep burdaydım yolu şaşırıyordum sadece isatnbul mt yerine arkadaşlık sitelerine yönlendiriliyordum
ismail bi tanışma topik'i aç
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Necdet Abi nin forumdan banlanmasına çok üzüldüm.
Gercekten de her haliyle tavrıyla kalitesini ve beyefendiliğini belli eden biriydi.
Ama her zaman bizlerle birlikte olacağına eminim.
Bu forumda da olsa ve yazılarıyla aramızda olsa elbette tüm mt.net için çok daha faydalı olurdu.
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
cihan abi sadece uzaklastırıldı ama bu bile gereksiz buna sebep olan knları acılmadan engellemekte fayda var
Bu arada necdet abi macit olayı tamam
Benim kısmetim oymuş belkide hayırlısı bu
macitle ayağımın pasını atarım
Ve yine çok çok teşekkürler
yazamıyorsun ama okuyabiliyosun
tophaneye ben gellirim erol abi sen gelicekmisin
ismail beni artçı alırsan gele bilirim
beni saydınmı özgür
öymende var biz zaten aksam için sözleştiydik öymenle benden önce sen yazdın
nereye istersen gelirim özgür ayıpsın
Şu an bu konu içerisinde 58 kullanıcı var. (0 üye ve 58 misafir)