erol abı o viraja bı daha girelimmmmmmmmmmmmm
erol abı o viraja bı daha girelimmmmmmmmmmmmm
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
takıyoruz kartı görüyor ama acılmıyor içine giremiyoruz yoksa fırat cekemedinmi
merhaba arkadaslar bende sımdı geldım eve oymenın motor nedurumda ben erken ayrılmak zorunda kalmıstım kusura bakmayın benden sonra ne oldu
abi hüşgeldin bi kapattım kopruden sonra 100 110 duzeldı yanı.....
yukarıdada yazdım hatta bı ara merak ettım stop ettım sonnrada calıstı
baskanlar detayları yarın anlatıcam.....
ama kafamı bozmayın butun kıırlı camasırları dokerım ortaya........
ben daha fazla dayanamıom basım falan donuo yarın aksam uyanırım heralde bysssssssss.........
kendinize iyi bakın......
ben yokken arkamdan ve benım esegın arkasından cok konusmayın uykudan uyanmak ıstemıorum.........................
bu arada gezide benı hiç düşünmeden kabul eden erol abi ye çok teşekkür ediyorum........
aynı şekilde necdet abiyede cok tesekkur edıyorum ıkısındede vardıgım ortak kanı benden artcı olmaz surucu kesın olmaz
fırat kekler ıcın cok tesekkur.................
cihan abi motorunla parıl parıl
nice günlere bı dahakıne ellerımle temızlıcem onu.......
he bu arada necdet abıye motorunu yıne bana evrdgıı ıcın tesekkurler....
he fırata ayrıca korkmadan macitin arkasına bındıgı ıcın tesekkurler
viraj mı dedin varım hemen gdelim mıcımız düzelsin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
kekeler gercekten güzeldi bidahikine bol yapalım fırat malzemeyi ısmarla alalım
he abı 6 tabak dedınız dıen ablayada tesekkurler........
benım motora gozkulak olan benzıncıyede tesekkurler......
fln fln ben yattım yarın gece gorusunceye dek hoşçakalın............
selam mt bizide cagırmayı unutmayın partiye heralde fatinin mubarak ellerinden dolayı düzeldi motor ozaten neye elini atsa düzelir balık şansı var ama bu mevsim onun uyku mevsimi
ben derim valla ben herzaman heryere giderim yeterki yol olsun
resimler birazdan atıyorum yorumsuz olarak
erol abi acıldıysa resimler iyi
yeni basllık acarsın gezi yazılarına
ben cıktım herkese hayırlı aksamlar fırat stickeri gezi yazısına ekle
iyi akşamlar 25 karakter=çok yorulduk bugün ve üşüdük
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)