gelince anlatırım hadi ya allah bismillah kefken yolcuları hareketlenin
gelince anlatırım hadi ya allah bismillah kefken yolcuları hareketlenin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ok görüşşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzz
millet kefkene gitti topic boş kaldı sabahtan beri kimse bişey yazmamış hadi gelince biran önce resimleri ekleyin merak ediyoruz
geldikemre simdi senlenir buralar ancak erol ainin kart acılmıyor sifre olabilirmiş nete girsin hallederiz
evet şifreli olabilir 19 mayısta kırklarelide draglara gidelimmi ne dersiniz. daha yeni geziden geldiniz ama neyse
emre bunu hafta içi degerlendiririz bu aksam pek dikkatcekmez herkes gezi hakkında konusur
farkındayım zaten 25 karakter dolsun diye yazdım duyurulara yeni konu açarız hafta içi
olur zaten sentürk resimleri atıyor galiba bayadır sayfada erol abinin makinedekileri yarın atıcaz kartta sorun var
bende birazdan eve giderim resimlere yarın bakarım artık herkese iyi akşamlar
selam millet bende geldiim.......
dün ben denedim sonra kartı bilgisayara taktım resimleri aldım şifre olması imkansız
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
bende geldım arkadaslAR BEN BU BENIM MOTORUN BOZULMA OLAYINI ANLAMADIUM.....
sarıyer sapağına dogru ayrıldıkya başkan....
ordan sonra bı koptum ben hıcbı sorun yok ınanamadım....
maslakta durdum kontagı kapattım kasınıyorum ya tık dıye calıstı.....
bahcekoye eldım burdqada takıldım saglam....
şilenın vırajları bana gercekten hayırlı omıcaktı.....
vesıle oldu bu olay bence .........
bu arada mıllet fener sampıyon dıyor?????
kım sallamıs onu
resimler için ayrı topic acalım...........
öymencim senin oyuncağını değiştirma zamanın geldi bence
ArkadaŞlar Herkes SaĞ Salİm Gİttİ Dİmİ..ben Bİsanli .herkese İyİ AkŞamlar
erol abi bidaha deniyim ama bakalımsen kabloylamı atmıstın resimleri
sag salim burdayız resimleri ekliyormusunuz
Şu an bu konu içerisinde 52 kullanıcı var. (0 üye ve 52 misafir)