yakışır başkan ama vitesli o alet
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
artık değişim şart
ben cıkyorum yarın görüşürüz ahmete gidip bakıyım jantları boyuyordu
herkese hayırlı aksamlar
abi 4 renk olayına girersek maliyet tavan yapar
ama siyah beyaz fotolarımızı kullanalım desek ki zaten yüzümüz var bide tişörte koymaya gerek yok bence ama oylayın
necdet abi bu link senin için
http://www.motosiklet.net/forum/satm...r-f650-gs.html
özgür şu telefona bakmayı nasıl öğretecez sana teknoloji düşmanı seni
yarın 7:15 otobüs durağı
fırat işin maliyetini siz biliyorsunuz benim ki sadece fikir
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4002802
Benim aradığım motor tam olarak bu ama fiyat uçmuş:( Aynısını 10.500'e alıyordum Ankara'dan bir doktordan ama son anda bir arkadaşı alıcı oldu, şans işte :(
necdet abi sanada yakışır istersen pazarlık yapalım
neyse beyler iyi insanların yatma saati malum yarı sirkecide buluşmak üzere allah emanet olun selam ve dua ile
selam mt sizleri bekliyoruz anadolu mt olarak 8 .30 da hepberaber cümbüşe gideriz eskiciden bir haber yok mu mesaj atan oldumu bilgisi olan varmı
neyse gelse iyi olurdu nezaman dan beri yoktur piyasada kendini özletmeyi biliyo
kenanı seyrettim şimdi falla kendi ülkem die sölemiyom ama hakkaten en iyisiydi yaa şarkıların geneli çok ağrıdı bizim ki koop kooop dağıttı ortalığı
evet haklısın nede olsa damarında tc kanı dola şıyo
Şu an bu konu içerisinde 64 kullanıcı var. (0 üye ve 64 misafir)