sir_karakedi@hotmail.com .................
eklemedin halan ...................
sir_karakedi@hotmail.com .................
eklemedin halan ...................
cesur hocam pc sapıttı senin msn konusma penceren bi türlü açılmıyor
merhaba ben geldim geri sayım başladı
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
yyaa bir önerim olacak kefkene gidince yine çatalcada yaptımız gibi odun ateşinde sucuk yapalım hatta hellim peynir bulursak peynirde kızartırız bu sefer kesici bişiler de getircem yanımda
12 saaten az kaldı .................
bende geldim herkeze slm
ya abi iben varya cidden şansızım ya ( unfortunate)
siyah düz tşört bulamadım istiklalde
neyse umarım herkez beğenmişitir
birlikte gidip bir akşam hallederiz
bedenleri al sultanhamamda veya mercanda don atlet sanatn yerlere bakmak gerekir
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ümraniye sapagından döndükten sonra grup sürüşü uygulayacagız özellikle yaz sezonun açıldıgından yazlıkçılar ve günü birlik geziye gidenler oldugu için çok dikkatli olmamız gerekiyor özellikle ümraniye şile yolu istikametinde çok kaza oluyor yolun sürat yapmaya elverişli olması buna en büyük etkendir
Niye otoyoldan gidiyoruz, nereden çıktı otoyol, hiç sevmem, başkaaaaaaaan nerdesin, rota nasıl, otoyolsuz olsun
erol abi msn çöktü :S...............
aç kapa vada sil tekrar yükle
necdet abi baska bi yol daha var ancak ne durumda pek bilmiyorum ama yol manzaralaıdır genede otoban gibide cok geniş degildir
şilenin içine girdikten sonra yol aynı trakya moduna geciyor ama isterseniz sileye giderkende gene eski yolu kullanırız ama yol cok dar bilginize
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)