bugün akşam gidip fotoyu alıcam hayırlısı
bugün akşam gidip fotoyu alıcam hayırlısı
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
bir tane fırlama oglu var inşaallah şeytanlık yapmaz bakalım
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
abi onun işi düşüyor bana veririrm ayarı vallah affetmem bacak kadar çocuga mı nimet edicez
güzel olmuş renkler böyle sönük mü olucak beyaz tişorte şöyle janjanlı olsa
selamlar herkese......
bencede tshırt dıyah olmalı....
servıse gıttım benım motora bısıler yaptılar fena gıdoı yada eskı halıne dondu ben unutmusum :D:D:D:D:
boya işi için 6 yere gıttım 150 200 arası fıyat verdı hepsı yenı grenaj zaten 180 ole yanı yarına hazır olmak için yatıyorum şimdi....
tabı yemek bıtınce
sagol levent abı bencede ole ben yatıyorum size iyi günler aksam 9:30 dan sonra uyanmıs olucam....... mecburen...... yarın kefkende bı agac altında kestırırım azcık by
ögle agaç gölgesinde kestirmek yok sloganımızdan belli durdurak yok sende istirahat etmeyi unut
Herkese Merhaba
Ben fotoğraf makinesi getiricem geçen gün aldım bir tane hem ufak hemde fiyatı uygun oldu yanlız şarjlı pil almam lazım onuda hallerderim birazdan .....
selamlar
aldığım son istihbaratlara göre baskılı tişört için araştırmada bulunan levent abimiz taksimde bir yer bulmuş fakat düz siyah tişört bulamadığı için deneyememiş
artık başka piyasları araştırıp düz siyah tişört bulucaz ama dandik bişi almayalım hem baskıyı atar hem rengi solar
Baskıcı ile konuşup fiyat almış 20lira demiş kalabalık gidilirse 15e kapatırız dedi
mt milletine duyrulur....
aman abi pil olayı çok önemli benim çok dilim yandı pil konusunda philips die aldım pilleri iyidir dedim bırak uzun ömürlü olmayı çalıştırmadı bile duracell kullanıyodum merhum makinamda ama tabiki şarzlı pil daha iyi
Şu an bu konu içerisinde 71 kullanıcı var. (0 üye ve 71 misafir)