abiler tophane diyorum siz ne diyosunuz bende çıkcam birazdan ! ! !
Necdet abi nasılsın ???
yok benim bulgaristanlı bir arkadaşım var ondan aldım ve hemen benim arabaya hemde şehirler arası yol yapan bir arkaşımın deposuna attım bir tane biraz önce aradı km de biraz farkettirmiş sonradan öğrendiğim kadarıyla çorlu tarafındaki göçmenlerin çoğu kullanıyorlarmış... İki tablet altı depo yapıyor yani üçe parçalamak lazım 45 - 60 lt bir tablet atılıyor bakalım hafta sonu gezide deneyeceğim bende fark ettirirse 15 ytl 6 depoda 3 ytl ye geliyor
Tophane beni kasar daha haftasonu için hatundan izni yeni kopardım geçen sefer ii fırçaladı
Bir tableti denemesi için bir arkadaşının arabasına salladım diğer tabletin dörtte 4/3 benim arabaya attım hafta sonuna 1/4 kaldı ben deniyeyim de sonradan rezil olmayalım malum hakan gibi işin ticaretine başladık Levent eğer tutarsa senin benzin bitiyor olayın ortadan kalkıcak en çok ona seviniyorum hehehehe
abiler bu yakıt tasarrufu olayı enjektör temizleyici galiba...fazla kulanmamak lasım 20000km de falan kullanılır diye biliyorum...fazla kullanmak enjektor ustundeki delıkleri büyütüyormuş.buda fazla benzin ve enjektörün değişmesi anlamına geliyo..
YAŞLANARAK DEĞİL YAŞANARAK TECRÜBE KAZANILIR.ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR.
burak iyi akşamlar arkadaşım
boşver zaten enjektörlü değil bizim makinalar
bildiğim kadarıyla her benzin alışta kulanılmıyordur sanırım..
Kullanan kişiden duyduğum kadarıyla böle bişi başına gelmemiş ama tavsiyen için çok sağol bir araştırırım... yüksek sarfiyatla ilgili bir şey başıma gelmedi şu ana kadar çünkü arabamda bundan önce bir çok katkı kullandım ilk defa senden duydum
Levent msn nie kapalı yawww
selam ist mt benim bir arkadaşım daha geliyorlar sizleri dediyim yerde bekliyorum yani
selam mt benim le birlikte başka arkadaşlar var onlarda geliyorlar dediyim gibi sizi ümraniye cıkışında bekliyoruz
selam ist mt benim bir arkadaşım daha geliyorlar sizleri dediyim yerde bekliyorum yani
iyi akşamlar ist mt.............................
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ben ve arkadaşlarım ümraniye cıkışın dan sonra ömerliyolu yani pendikten gelen yolda ki kavşakta bekliyeceyiz
ümraniye cıkışındaki alemdag şile kavşa gında bekliyorum saat 80.30da ordayız ulaşmak isteyen arkadaşlar için cep vermek te sakın ca yok benim için 0537 436 46 07 yarın site ye giremem büyük ihtimalle herkeze bol güneşli günler
shock biz alem dagındaki kav şakta bekliyoruz sen oraları bilirsin pendik yönünden gelen yoldaki son baglantıkavşagında
selamlar yi akşamlar herkese...........
abi adam gelemedı bosuna uyandıgımızla kaldık pazartesi bakıcaz........
bende o sınırle boyacıyada goturmedım yarın sabah işten cıkınca oyalanıp boyamaya gıtcez inş terslık olmazsa
fırat ne o bızı kırmızı yazmıısın????
Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)