niye begenmiyeyim ki emek ver sonuçta
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
harika fırat saol ......
fırat geziye geleceklerin cep tel.sana öm den yollasınlar bilmediklerin varsa
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
fırat sana çagrı bıraktım
seni kaydediyom abi
Herkese Merhaba
Özgür Cep telefonumu msn adresin açık olduğunda sana ulaştırırım.
Alıntı : Skullhunter
Gezi için hatırlatma:
- Grup Sürüşünde Kullanılan El Hareketleri
Birde arkadaşlar bugun elime ilginç bir ürün geçti ve sizlerle paylaşmak istedim. Ürün Benzin ve Mazot katkısı depo içerisine atıldığında örneğin bir depo ile 600 km yol aldığımızı göz önüne alırsak bu ürün sayesinde 800 km yapılabiliyormuş ben denemek için aldım eğerki başarılı olursa sizlerinde kullanmasını tavsiye edeceğim
tophane buluşması varmı????????????
olsunmuuu ? ? ? .........................
bence olsun
abi ortalıkta kimseler yok
özgürle görüştüm bakırköyde buluşucaz rüzgar nereye götürürse telefon acarız fırat
ben geldim ve evet arkadaşlar stickerlerimiz hazır
dahada kalabalıklaşacağımıza göz önünde tutarak baya fazla yaptım
az önce eskiciyle görüştüm b pazar için oda bana abi zaten kocaeli var bu pazar niye bölüyorsunuz nevar bize katılsanıza der
yani teklif var bende bizim ayrı bir planımız var , ama söylerim dedim.
birde kırklareli cd si kaiser deymiş erol abiye ulaştıracakmış ..
ben diyorumki diğer arkadaşlarada bu stıckerlerden ulaştırmak lazım ama nasıl
Bu Yuvacık gezisi de iyiymiş be Cumartesi Kefken, pazar Yuvacık mı yapsak
Arkadaşlar bu depo katkısı ile ilgili bir bilgi geldi kullanan bir arkadaşımdan benzin aracı bir depo ile 550 km yol yaparken 700 km yapmış bende bu hafta sonu motorda denicem bakalım eğer dediği gibiyse çok süper bişi olur ve bizlerin motoları 15 lt olduğunu düşünürsek 2 tableti 6 depo da kullanıcaz ve 2 depo benzin amorti olacak Eğer bizim gruptan da isteyen olursa fiyatı 15 ytl ...
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)