ok kesinleşmiştir 7:45 sirkecide buluşuyoruz ozman
ok kesinleşmiştir 7:45 sirkecide buluşuyoruz ozman
bana uyar 07:45'de ordayım allah nasip ederse
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
abi yaa bu sefer yolda oyalanmayalım durmadan non stop gidelim
gittiğimiz yerde bol bol gezme takılma zamanımız olsun çok güsel bi yer bi sürü foto gördüm kefken le ilgili
evet fırat ben senin fikrine katılıyorum
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
burdan hareme geçtikten sonra kefkene varış sahil yolundan 1,5 - 2 saat arası değişiyomuş ve biz otosikletliyiz trafik vs gibi bi sorunumuz yok bu yol bizim için 1,5 saati aşmamalı yolda gereksiz duraklamalar kopmaları önlemeliyiz abim
bencede haremden çıkarken mecbur kalmadıkça durmamak şartıyla,,
güzergahı belirler ve bismillah deriz
Anlaşılan plan tamamdır.Ben de 8.30 hemen feribot araç çıkışının az ilerisinde bekliyor olacam sizi.
Beni görünce tanırsınız dimi
Basıp gitmeyin he
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
bir sürüş planı hazırladım
-özgür yolu bildiği için rehberlik edecek
-erol abide yolu iyi bilenlerden olduğu için ortada konumlanacak
olası bir kopma durumu olduğu takdirde arkada kalanlara öncülük edecek
-hiç kimse rehberi geçmicek
ve son kuyruk kısmının arkasında kalmıcak
-belli bir takip mesafesi dışında gereksiz yavaşlamalar yada hızlanmalar olmayacak
-kimse kimseyi sollamayıp pozisyonundan çıkmayacak
-yolda sollama yapılması gerektiğince ön taraftan verilcek sol sinyali en arkaya ulaştıktan sonra kuyruk sol şeride geçip şeridi kapadıktan sonra diğer motorlar şerit değiştireceklerdir.
-tekrar sağ şeride dönüşte aynı şekilde gerçekleşecek
nasıl ama
belki çok profesyonal değiliz ama bu olamıyacağımız anlamına gelmez
üstadlar sahilden mi orman yolundan mı,sahilden gidersek 32 km lik yol çalılması var
kahvaltı yapmadan cıkacaksak şiled sahilde bi kahvaltı yapılabilir
yok durmadan gidelim dersenizde şileye girmeden devam ederiz kefkene vardıgımızda bol bol zamanomız olur
fırat benim ugurlu sayım 5 istesem böyle denk gelmez saol
sentürk neredn katılacak bilgisi olan varmı
pendikten gelen yolla ümraniye tarafından gelen yolun kesiştiği bi nokta var sanırım beykoz sapağı oradanmı katılacak
Şu an bu konu içerisinde 54 kullanıcı var. (0 üye ve 54 misafir)