eksozu açtırmıştı ihtimal eksoz olabilirmi?
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
iyi akşamlar uyandım ama bıraz gec oldu işe dogru gidiyorum artık..........
cihan abinin dediği saati takip ediyoruz o zaman dimi nese iyi akşamlar??
Yahu Levent çinli motorda sese takılır mı kardeşim Binemezsin sen ona öyle yaparsan
abi haklısınız ama dediiğim gibi motr freni yapınca zincir bolmuş gibi ses
var ama kontrol ediyorum zincirde boşluk yok
selam arkadaşlar pazar günü bende geliyorum tahmini siz 80.30 da hara ket etseniz bensizinle ümraniye cıkışında karşılaşırız yol istikametiniz riva şile yolundan mı yoksa ümraniye şile yolundanmı gidilecek başkann..
Arkadaşlar bence avrupa yakası ekibi hep beraber saat 8.00 hareketli sirkeci harem feribotuna binsin.Ben saat 8.30 da sizi harem de hemen feribot çıkışında beklerim.
şentürk_69
arkadaşım olay bu sekizde karşiya vapur kalkıyo ona yetiştik yetiştik yetişemedik nanay
akadaş ben pendikten geliyorum yani anadolu yakasından ana dolu yaka sından şiletara fına iki yolvar biri ümraniye diyeri beykoz rivayolu bende öyren mek istediyim hangi yolu kullanacaksınız
selamlar ben geldim işteyim aynı zamanda sizleyimmmmmmmmmmmmmmmm
geldim geldim sıkılmaye ne hacet cıbırcı seniiiiiiiii
başkan geyik alanına dogru uzaklasalım sabah millet bi saat okumasın buraları sonra
günaydın hayırlı işler bol kazançlar
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
günaydın herkese.................
gunaydın erol abı...........................................
gurkan abı benım arkadas senın motorla ılgılendı bıbucuk mılyar deyınce nese fıyatta gorusuruz tekrar
ben 9:30 a kadar uyanıgım mutlaka ara haber beklıyorum....
levent abı eger bu mesajı gurkan abıden once gorursen haber verırsen benı cok mutlu etmıs olursun byyyyyyyyy
ben eve gıdıyorum ordan gorusuruz pai
gürkan abi erol abi senle pazarlık yapsa????????
ne bılım tophanede ole dıınce ......
o zaman başka baksın solıım ben ona.....
eeee benden baska kımse yokmu???
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)