amortisör ne walaka abı nolmus???
senın aynalarda karızmaya dayanamıyo haklılar
amortisör ne walaka abı nolmus???
senın aynalarda karızmaya dayanamıyo haklılar
sorma paçalarda süzülüyor karizma
amortisör daha ii yaylanandan almış onları takacaz
heeeeee anladım yandın gurkan abı oyuncak gıbı oynarsın he motorla 3. oyuncaktıda gurkan abı olcak galiba.....
neyse ben artık yazıları 9gen seklınde goruyorum bu yat demek galıba görüşmek üzere gece burdayım byyyyyyyyyy
sen bunu bana sor ben aylardır motor tepesindeyim onlarca gezide bulundum
artçıyım been artçıııı istanbul mt nin kadrolu artçısıyım yaa
ben motor alınca bile motoru bizmkileden birine vercem yine artçılık yapcam bu hafta sonuda artçıyım yine
ama bi mucize olursa cıbırla takılcam peşlerineeee
bana bak fırat sen sanırım bize bir sürpriz peşindesin ama dur bakalım
herşey gönlünce...
abi gürkan abiyi bi bulsam yapıcam belki süprizi
birkac bişi sormam lazım kendisine bi ulaşabilsem online olmuyomu gündüzleri
fırat şimdiden hayırlı olsun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
gürkan şimdi kapıdaydı 30 dk sonra gelecek yine hayırdır
özgür gidiçekti büyük olasılıkla
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
arkadaşlar her şey için sağolun çıkıyorum görüşmek dileğiyle
Arkadaşlar bence avrupa yakası ekibi hep beraber saat 8.00 hareketli sirkeci harem feribotuna binsin.Ben saat 8.30 da sizi harem de hemen feribot çıkışında beklerim.Oradanda hemen e-5 e gireriz.Benzini de shell-bp,petrol ofisi yol üstünde alırız.
Çamlıca-Şİle tabelasından şile yoluna gireriz.Sonrasına karışmam
Ne dersiniz.Cebim öymen de var.
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
[QUOTE=Hammer;664463]Arkadaşlar bence avrupa yakası ekibi hep beraber saat 8.00 hareketli sirkeci harem feribotuna binsin.Ben saat 8.30 da sizi harem de hemen feribot çıkışında beklerim.Oradanda hemen e-5 e gireriz.Benzini de shell-bp,petrol ofisi yol üstünde alırız.
Çamlıca-Şİle tabelasından şile yoluna gireriz.Sonrasına karışmam
Ne dersiniz.Cebim öymen de var.[/QUOTE
ondan sonrası özgür ve bana ait(özgür şile yolunu daha evvel kullandı)
ya millet benim motor kompresöre binice zincir muhafazası sökük olmasına rağmen baya tıkırtı var
gergisine baktım baya ii anlayan varsa beri gelsin
levent abi eksozdan gelmesin
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)