necdet abiye ve motoru macite konuyla ilgili desteklerınden dolayı tesekkur ederız kopek kovalamayı bıle onla ogrendım
necdet abiye ve motoru macite konuyla ilgili desteklerınden dolayı tesekkur ederız kopek kovalamayı bıle onla ogrendım
ne güzel bana da bi yardım eden çıkar heralde bi gün
sağolun arkadaşlar ben cbr ı aliim fırat kalsın
yokk yaaa ben cıbırsız kalmam
ozman sen artçı alırsın beni
slm olsun. bi gezi muhabbeti var sanırım bu hafta??? su an izmirdeyim ama haftasonuna ist.da olcaz .şile tarafına mı olcak??? eyvallah şimdiden
şaka bi yana gerçekten çok şeker bişii bu cbr ben ona böcek diyorum herkese yakışıyo bu şirin şeyy yaaa yardım derken sürüş konusunu kastetmiştim ben ama bi de motoru satın alırken gerçekten her şeyinden anlayan biriyle gitmek lazım malum 2. el olunca insan tırsıyo biraz
evet bence bu işten anlıyan biriyle gitmen iyi olurki ben kullanıs konusunda pek alakalı değili bu sınıfla daha dogrusu vıtesle....
herkese yakısmaya gelınce bana hıc yakısmıyor emın olabılırsın.....
fırat eger senden once alırsakı muhtemelen haftaya fıratı cbr la goruruz gibi geliyor (inş) bi gezimize katılırsan yardımcı olacaktır sana zaten her hafta gezioz bız
netten baktım simdi güzel bi mekana benziyoo kefken . kac km. hangi gün gidiyosunuz????
inş. alır darısı başımaa motorumu almadan nasıl geliim geziye
ya öymenim sen halen ayaktamısın
sonra işyerinde başlayacaksın uyumaya
yeschım arkadaşım motorun olsada olmasada farketmez aramızda sahip olmak için bekleyen arkaddaşlarımız var ama aramızdalar
anladın sen onu
sen katıl bize
pazar gunu gıdıyoruz ama bıraz daha erken bı saatte cıkıcaz bu sefer yol ıle ılgılı benım bılgım yok malesef bu sefer yarına kadar daha detaylı bılgı burdan verılecektır.....
artcı olarak tabıkı .................................
levent abı yatıcamda yemek yedım sonra uykum kactı gec uyanırım herlade bugun işyerınde uyuma gıbı bı sansım yuok gece grup girişi olcak katlıam anlıcan.......
sen gıtmedın mı gezmeye????????
ben gezip dolaşayım dedim ama sonra aklıma geldi dün
dönerken ayna düştü benim gürkana söledim gelirken getirecek takacağız
onun motorada amortisör almış
Şu an bu konu içerisinde 60 kullanıcı var. (0 üye ve 60 misafir)