şile üzeri gidecegimiz için daha evvel özgürler şile gezisi yaptılar anadolu yakası buluşma yerini özgüre sormak lazım gezi için konu açılmayacak diye biliyorum ist mt'den yazacagız
şile üzeri gidecegimiz için daha evvel özgürler şile gezisi yaptılar anadolu yakası buluşma yerini özgüre sormak lazım gezi için konu açılmayacak diye biliyorum ist mt'den yazacagız
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
mesela 8 vapuruna sirkecide olsak ?
teşekkür ederim bi gün ben de sizinle geziler gidicem
levent abi dün keşke tophanede konuşsaydınız
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
kötünün iyisi insanların yatma vakti dimi erol abi???
kendinize iyi bakın görüşmek üzere
cümlenize iyi günler keyifli sürüşler
hayırlısı ne ise o olsun levent abi// öymen sende istirahat et
abi birde dün akşam dönerken sağ ayna sen yerinden kop yola
anlayacan birde ayna masrafı çıktı başımıza
saol kardeş ya 2. el mi alsam sıfır mı tereddütteyim sen ne düşünüyosun motorize_deli?
ben tanıstırıym fırat o fırat..................
arkadaşım öncelikle kendimi tanıtıyım adım fırat deli değil yani
ben kendi planımı anlatayım fikrimi görürüsün
2. el bi cıbır alıp 20,000 - 25,000 yaptıktan sonra bi 250cc lik racinge geçmeyi düşünüyorum
2. el çok güzel makinalar var küçük cıbırı alıp 1000km sonra makinayı büyüten akıllı arkadaşlar sayesinde 0 gibi makinayı 2. el fiyatına alabiliyoruz
ee acemiyiz daha olcak o kadar o fırat sa sen kimsin peki
evet fırat aslına bakarsan ben de öyle düşünmüştüm bu arada her motorcu biraz deli değil midir zaten ben deniz de yeşim nickimden anlaşıldığı üzre
hmm anlaşıldı ya arkadaşlar benim sürüş tecrübem yok, sadece ehliyeti alırken kullandım motoru :( acaba diyorum motorumu alsam honda eğitim kursunda yer açılana kadar kendim kullanmaya alışmaya çalışsam olur mu sabah trafiğin olmadığı erken saatlerde mesela
Şu an bu konu içerisinde 60 kullanıcı var. (0 üye ve 60 misafir)