birazdan cıkıyorum sen ufaktan kestir 3 saat içinde oradayım salih
valla bak kestireyimde sen nsl olsa evin yolunu biliyon sametler işte olabilir ben telefonu kaybettim sen nsl olsa evin yolunu biliyon benim sarı hussar evin önünde gelince uğra ama
aranıza katılmak çok hoş daha motorumu almasam da
benim için dua edin arkadaşlar haziran ayına böceğimle girmek istiyorum istanbulda bir ben eksiktim
aramıza hoşgeldin
böcek derken ??
sağolun arkadaşlar böcek derken 125 cbr dan bahsediyorum
hmmmm o zaman cbr ları ikiliyoruz dimi fırat???????
hadi hayırlısı
evet olmaz umarım yoladyız inşallah
biliyorum da
tanışma mesajı olayını beceremedim de
pazar günü yoldayız yamuk yapanı yamulturum ona göre(şaka )buluşma yerlerini kararlaştırdınız
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
dostum foruma gırıosun sonra tanısma bolumune sonrada sol ust kosedekı yenı konu ac a tıklıyorsun
sonra yenın konun açılıyor hayırlı olsun
abi karsıya sirkecidenmı gecıcez koprudenmı ona gore yapmak lazım karsıya gecıceksek cıhan abı hıc gelm esın hatta bu tarafa orda bulusuruz onla
o zaman cihanla konuşun onun tavsiye edecegi yerde buluşalım vapurla geçiceksek hareket saatlerini ögrenmek lazım
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Kalkış
Varış
08:00
08:30
09:00
09:30
10:00
10:30
10:30
11:00
11:00
11:30
ilerki saatlerdede varda kopyalayınca uzun oldu
abi sanırım boynerde veya sireci vapurda ama erken çıkarsak iyi olur yani ( bence)
erkenden kastınız beşiktaştan en erken 7:30 da çıkabilirim ama oda yeterı kadar erken heralde
öymen saati kaçırdık mı yandık sen ehliyet olayından dolayı vapur diyorsun anadolu yakası buluşma yerini kararlaştırın cihanın teli kimde varsa kararlaştırın olmassa ben köprüyü dolanırım buluşma yeri kesinleşsin akşam konuşmadınız mı?
yok konusmadık evet abı ehlıyetten dolayı vapur dıyorum ben ama kopruden gecelım dersenız gecerız bende bı kopru gormus olurum :D:D:D
kararlastırırsanız burdan okuyup aksam ben cıhan abıyı ararım yada yarın
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)