ben pek sewinemedim daha bakıp görücez
caglayan da servis
fırat yeni logoyu yaptıysan sayfaya atta bi bakalım
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
günaydın ist mt işlerim anca hafifledi anca hafifledi ama hala sabah sayılır
özgür kardeşim hayırlı olsun işallah tamam olmuştur gerçi bu saatten sonra değil makinayı çalışır hale getirmek sana altın kaplama grenajlı verseler galiba binmezsin ona gibime geliyor
abi işler baskıya girdi ...
fırat son halini göremez miyiz sadece merak ettim baskı işini kim hallediyor
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Levent Abİ Bascak Abİ Bİrazdan Atarim Son Halİnİ GerÇİİ Arka Sayfalarda Var Son Resİm
tamam fırat saol.....................................
günaydın istenbul mt......
merhabalar nasılsınız.....?
benim için çok güzel bi gündü sabah sonunda annemi ikna edip motorla fatih ormanına kahvaltıya goturdum.......
sonrada göle köpekleri gezdirmee gittik ama uykum fena geldi....
şimdi bi duş alıp yatma çalışmalarına başlıcam.......
başkan sevindim ben motorun gelmesinede sen güzelim aleti yakacam diosun ne demek lazım bilmiorum.....
pazar günü deerla harikalar yaratırsın diye bekliyoruz artık
fırat logo işi de resim atmaya dönmesin...... şaka şaka kızma hemen......
levent abi erol abi günaydınlar hepinize........
başkan sen bugun kırklarelıne gıdıodun ordanmı yazıyorsun yoksa???
az önce servise gittim
adam diyorki motosikletinde yag yokmus
olabilir dedim siz degiştirmiştiniz zaten motor bölümüne de bi bakıcaklar garanti kapsamnda tekrardan yapacaklar galiba
onlarda anlıyorlar ama işlerine gelmiyor
günaydın öymen sana iyi istirahatlar
parcaları orada taktırdıgım için parca garantisi orada gecer
yoksa bu kadar olay üzerine gidipte aynı servise götürcek halim yok tabiki
düzelsede düzelmesede pek umurumda degilde
motor calısmıyorken km nin calıstıgını nasıl test ettiler anlamadım
özgür bence sen bi servise ugra bak bakalım motor ne alemde bu konuşmaları yüz yüze yap
hadi hayırlısı bakalım.....
vatana miilete mt ye hayırlı olsun
ya millet hava süper benimde sadece akşama bir müşteriye uğrayacam,
gezmeyemi çıksam acaba
derr neredesin ya bak hala seni bekliyom yatmadım yoksa geldin mi?
Şu an bu konu içerisinde 69 kullanıcı var. (0 üye ve 69 misafir)