son cumleyı gormeseydım varya baslıyodum xxyyyzzzxxyy diye
saol başkan sen yat yarın iş avr
son cumleyı gormeseydım varya baslıyodum xxyyyzzzxxyy diye
saol başkan sen yat yarın iş avr
yaa bi başlık var keşke tanışabilseydim die ona takılıyom
aktif et bakıım merak ettım daha once gormustum galıba
ben yatıyom iyi geceler sana
yaaf tam yatcam diyom bi konu görüyom takılıp kalıyom off yaa elektirkler kesilse bari yaada makina kitlense anca öle yatarım ben
baskan sol alt kosede baslat yazıyo gordunmu ona tıkla listede en altta bılgısayarı kapat yazıyo onada tıkla ok işte gerek yol elektrık kesıntısıne
hocam benim sap alt köşede bişi yokki o dediğin windowsta vardı galiba demek buna bi çare üretemicen
git yat lem 3.gün uyumaya başlama işyerinde ben beklerim topici hade bys
abi desen belli olsun.........
nbr erol abi gec bi saatte seni online gordum????
abi eve geldim bi uyumuşum saat19:00 da şimdi kalktım bi şeyler atıştırayım tekrar yatıcam
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
saol teşekkürler.................................. ..............
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
günaydın istanbul mt
günaydın hayırlı işler bol kazançlar
deer152 fabrikadan gelmiş km saati oldu diyorlar ama motor calısır durumda olmadan bunu nasıl test ettiler onu anlamadım bi gidip bakıyım bari
servis nerede özgür?? 25 25 25
hadi hayırlısı senin adına sevindim başkan
Şu an bu konu içerisinde 66 kullanıcı var. (0 üye ve 66 misafir)