size iyi aglenceler sınavda başarılı olanlarıda tebrik ederim
size iyi aglenceler sınavda başarılı olanlarıda tebrik ederim
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
günaydın istanb ul ahanda sonuc
Dersler
Ders Adı Puanı Açıklama
TRAFİK_A12 85 GİRDİ
İLKYARDIM_A12 97 GİRDİ
MOTOR_A12 80 GİRDİ
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
yazdıkların zaten hemen kayboluyo yeni sayfa oluşuyo ve kimse görmüyo görselerde özgür olmadan bişey demiyolar gezi hakkında
selamlar ben geldim işe
millet hala tophanede.........
geziye ben katılamıcam malesef tamamen duygusal
hocam çok yanlış düşünceler bunlar biz toplu karar veririz
sizin amac özgürü araya sokup bişiler yapmak mı çözemedim
sayfaları okumuyomusnuz bizim zaten hafta sonu için bi programımız var
hafta içi bi yere hafta sonu bi yere gitmek biraz yaş
Biraz sert oldu ama damara değdin........adama resmen koyun muamelsei yapıyon.....kusura bakma yani
hadi yaa bu zamanlar nedense herkez duygusal konulardan dolayı çok hassas gibi
işallah kurtulursun bu duygusallıktan hafta sonuna kadar
belli olmaz beyaz motorlu bi prenses çıkar karşına ve seni artçı alır
yok bu hafta sonu için güzel duygular içindeyuim onda sorun yok
beyaz motorlu prenses benım karsıma cıksa once kalbını alırım sonra motorunu....
ama motoruda sıyaha boyatırım.........
baskan ne uyum olur ha siyah beyaz.......beşiktaş.....
sız kacta kalktınız tophaneden?????
ben online olduğumda yeni geldim gelir gelmez pc ye atladım 15 dakkada yol aldı gerisini sen hesapla yıldızlı aferin vercem
:D:D:D::D:D
iyiymiş o tabi özgürle geldin :D:D:D:D:
hmmmm o kadar çabukmu gelmişiz valla hiç farkında değilim gelir gelmez pc ye dalınca dikkat etmedim bende bilmediğim için sana sordum saol ya
ne demek gorevımızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
saol kardeşim bu arada bizimkiler hala off konumdalar heralde bu saaten sonra gelen olmaz bende birazdan yatcam mekan sana emanet sabah yine ben devralırım
anladım zaten ben de bunu bildiğim için kullanılmaz dedim
ayrıca ne yazıkki ayaküstü yaptığım için pds olarak almadım direk jpeg kaydettim ve kapattım... eğer gerçekten böyle birşey isterseniz biraz uğraşarak çok daha iyi birşey çıkartabilirim... Bu arada o motorun üzerinde ben vardım , sildim
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ben bide siyah bandana üzreine bu baskıdan istiyorum fırat haberin olsun
git yaptır olm yada veriyim çalişmasını bi transfer baskıcıda yapsınlar bitane şeylemi uğraştircan benim gibi adamı oohoooooo bu ne yaaa
şaka lem hallederiz heralde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)