aman abi çıkmayın yoldan biz çıkıyoduk az kalsın öymen saolsun
aman abi çıkmayın yoldan biz çıkıyoduk az kalsın öymen saolsun
evet orda haklısın bende bıan korktum................
aynada gormesemde bıdaha anı frenden kacınırım heralde
aman gurkan abı aman...........
Hayırdırrrrrr ne oldu anlatın beyawww
bu akşam tophanede buluşalım dedik ben işten çıkıp gittiğimde erol abi ve özgür tavla oynuyordu daha sonra erol abi kalktı bir süre sonra öymen kardeşimiz geldi takıldık koa meyva suyu derken hadi dedik kalkalım bir iki tur atalım sahilde turladık ve rumeli hisarının üstüne bir parka çıktık birkaç foto çektim ceptelefonuyla olduğu için biraz karanlık idare edin artık
abi şöyle anlatayım biz arkadaşın arkasındayken kör noktasında kaldık bu da bizi aynada göremeyince ''nerde yav bunlar bi bakiim'' die aniden yavaşlayınca bizde nerdeyse geçircektik arkadan allahtan özgür uyanık
Gençler ben kaçar herkeşe iyi geceler hafta sonu için listeye beni eklemeyi unutmayınnnn bir arada son durum ile ilgili bir bilgi notu atında öğrenelim önceki notlar baya karışmış çünkü
gürkan abi ii geceler
cuma akşamı net bilgiyi yazarız abi bilare özel msj geçerim ben sana kıyak olsun die
hocam ben yatıyom ortada kimseler kalmadı zaten sana hayırlı işler gecekuşu
biz iyi çocuklar erken yatarız
hadi seviyorum sizi istanbul MT
günaydın hayırlı işler bol kazançlar//tophaneye benden sonra kim geldi
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
günaydın hayırlı işler bol ve huzurlu kazançlar temenni ederim
kendini dünki olaya hazırlıyorsun herhalde yardıma gelirim
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
yanlız ben milliyetciyim adam doğulu çıkarsa seni biraz hırpalarız baştan söylüyeyim
günaydın istanbul mt
smirnouf hele bir gelde tanıscaz bol bol merak etme sen
istanbul mt de gezi planı aniden gelişir kim nereye isterse oraya gideriz imkanlar dogrultusunda bizim grupta herkes her istediğini dile getirebilir bu zamana kadar da zamanı olan her kes gezi önerilerine uymustur
motosikleti henüz almadım bi günde teslim edeceklerini kanuniden bekleyemeyiz dimi
logo fena degil ama en azından biraz daha saglam bi logo yapalım bence
bu ne fırat janjanlı hemde pempe beni bozar abi
Şu an bu konu içerisinde 66 kullanıcı var. (0 üye ve 66 misafir)