abowww dogru yaa,bak iyiki duzelttin,hesaplama isleminde sana sormam lazimdi ama unuttuk,neysee
abowww dogru yaa,bak iyiki duzelttin,hesaplama isleminde sana sormam lazimdi ama unuttuk,neysee
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
iyide kimse bişey yazmıyo herkes özgürün bişeyler yazmasını bekliyor heralde
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
istanbul mt böyle boş kalmazdı ne oldu bunlara. Özgür gidelim derlerse gidiyolar çünkü özgür biliyo çoğu yolu adam trakya haritası gibi valla
trakya haritasi gibi,zuhhauahuaha
tanismak istediklerimin basinda gelenlerden biri.
biz saka maka 2 topici resmen kitledik,sankili msn yapioz
ayrica afiyet olsun ,aksam yemegimi yiyom,bol salcali makarna
Ekip tophaneye gitti, ondan sessiz buralar.
Ortama bakıym demişsin, köylüler başkasının gelmesine sıcak bakmayabilir anlamında mı söyledin ? Bir de bu kutlamaların nasıl bir geçmişi, özelliği var ?
ben ortama bakayim dedigimde sadece istanbuldan gelmek isteyenler olurmu anlaminda soyledim.koy halkinin istememesi gibi bi sey mumkun degil.zaten bu senlige katilacaklarin yarisi istanbuldan gelecek.bu sene 11.si yapilacak.orkestra falan oluyo senlik sirasinda,eglenceler yarismalar falan,isteyen ailesiyle basbasa kalir mangalini yapar.zaten senligin yapildigi yer genislik bir gol kenari,tabii golge icin bol miktarda agac mevcut
ben alanin fotosunu Google EARTH programindan almaya calisirim
Anladım sağol.
Bir de şunu merak ettim. Bu köyün bir özelliği var mı? Ne bileyim şura göçmenleri ve şöyle bir adetleri, özellikleri var gibi?
abi ben ozellik mozellik bilmem yaww .ama istanbulda 1 gunlugune kacip kafa dinlemek icin mukemmel bir yer,organizasyon eksikligi yok.
ben bu aksamlik noktayi koyayim,digerleride okusun,daha sonra kritige dewam ederiz.
cumleten iyi aksamlar ...
ben müsait olursam gider foto çeker koyarım bol bol zaten pınarhisar gezisinde durduk piknik alanının önünde motorları düzene sokmak için .
yav be yağmurda motor kullanmak nekadar zevkli,tavsiye ederim
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
dogru o yolu biliyolar geziye katilanlar.rapmayi duzledikten sonra sagda kalan kisim orasi
evet eroldayı biz çatalcaya doğru yola çıkmıştık çerkezköyden çok zevkli oluyo tabii sonra motorları temizlemeside var
bi tane daha benden
bahcelerde laleler,gel bize bazi bazi ne alaka
Herkese İyi Geceler
Hiç alakası olmayacak ama bugun bir radyo programında dinlediğim bir fıkrayı sizlerle paylaşmak istedim...
Sayın Başbakanımız R.Tayip Erdoğan bir berbere gitmiş. Standart muhabbetler
(Berber) Sayın başbakanım ne olacak bu Cumhurbaşkanlığı şeçimleri
Başbakanımız sessiz kalarak dinlemeye devam eder
(Berber) Başbakanım millet sokaklara döküldü laiklik laiklik diye
(R.T.E) Yav boşver seçimleri sen işine bak..
Berber devam eder
(Berber) Eee Başkanım Laiklik !!
(R.T.E.) Sinirli suratında kızgın bir ifade
Berber takılmıştır laiklik
(R.T.E.) Yav kardeşim laiklik laiklik laiklik bizim yönümüzde durumuzda belli der
(Berber) Yok başbakanım ben onu şey için söylüyorum. Her laiklik dediğimde saçlarınız diken diken oluyor traş etmemi kolaylaştırıyor...
selamlar ben geldim diğerleride damlar birazdan
trakya diyen arkadaşlar davetiniz için çok saol biz trakyayı bitirdik geze geze ama bakalım ben tek başıma bişi diyemem çoğunluk ne derse o olur
selamlar geçte olsa işe geldim sonunda gürrkan abi fıkra bomba olmuş........naber?
?
Şu an bu konu içerisinde 77 kullanıcı var. (0 üye ve 77 misafir)