Geliyorum abi kefken e büyük bi aksilik olmazsa.Kaçar mı...
Geliyorum abi kefken e büyük bi aksilik olmazsa.Kaçar mı...
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
ooo cihan abide geliyor bizim takım tamam yani ii ii
bakalım başka gelen olursa kapımız acık
erol abi aksam eve gidince başlık acayımmı? süslü püslü falan
reklamcı adamsın fırat pankart yaptır
birde zaten hafat sonu istanbulda bi gezi varmıs yakupta bahsetmişti kocaeline eger gideceksek konu acmayalım bence bölünme olmasın
tophanede konuşuruz gelen gelmiyen var mı başkan şu tophane işine el at
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
abi ben 7,30 dan önce çıkamam abi işten ortamlar yoğun burdan çıkan iş takıp gitmiş ortalığı toparlamam lasım
pankart yerine flama gibi bişey yapılsa güzel olur birtarafına mt.net diğer tarafınada istanbul mt falan yazılır
olm gidecegimiz yewrde hiç mi agac olmayacak sen pankartı getir ben onu ucakla bile ucururum
erol abi ben geliyorum suan zaman öldürüyorum
yok abi olmaz bence pankart olacak hem fırat demedimi
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
bakalım reklam işinden ne kadar anlıyor fuar resimlerine git orda örnek var zaten
akşam için gürkana haber versemmi
iyilik yapalım derken , kötülük olmasın sonra
cihan naber nasılsın
erol abi hafta sonua sormuyorum inşallah bir aksilik olmassa ordasın,
buakşam gelecekmisin?
necropolis abim sende iyisin inşallah ? demek kestanelikte köfte haa
özgür sen kaçta çıkıcan benim mesai 18;30 bitiyor
abi daha ne diyim yahu geliyoruz dedim tophanede birbirimizimi bulamıyacagız
geliyoruz diyoruz bulusuyormuyuz diye soruyorsun
yok gelcem ama ben ayrı oturcam
ilahi fırat
abi bence başlık acmayalım
skullhunter bi başlık açmış zaten
burdan yayaınlarız gerekenleri
sonra siteyi bölüyonuz die banlanmayalım
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 55 kullanıcı var. (0 üye ve 55 misafir)