kısmettttttttttttttttt
oyuncak dıye dıye benıde alıstırcaksınız vallaha soguyacam motordan
şaka şaka ben seviorum karakaçanı iyi kaçıyor.....
ok hade kolay gelsin dostum sevindim yenı işine ben yatıyorum arkadaşlar 19:00 gibi uyanmıs olurum haberleşelim lütfen.........
hem pazar gununu konusmus oluruz
Arkadaşlar herkese selamlar saygılar,
Kefken falan neler oluyor burda.
Beni unutmayın he
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
akşamaa buluşcazmı millet ne diyonuz bi çay içelim
erol abi millet nere kaybeldi yaaf kaldık yine sen ben
bu arada 4 ayak üstüne düştük patronun motorcu çıkması süper şans oldu
haklıymışsın illaki bi çıkar yol gelir insanın karşısına
sabır herşeyin ilaçı
şileden sonra deniz tarafında agvaya kadar olan yol kısmında iski çalışması var 33 km kadar dozer çalışmış yol berbat araşlar için// şileden mevkinin adı çayırbaş (dogaclup)'i bitirir bitirmez (tekke yolu yolun adı)sagdan gidersek asfalt ormanlık yol agva'ya çıkar,kandırada yol ayrılıyormuş tabelalar mevcut kefken,izmit diye akşam tophane buluşma var mı?? kesin mi??
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
sende geleceksen erolabi bende yağmur yağmazsa gelebilirim
levent abi bilmiyorum ki motor bende kararsızım//pazargünü bir terslik olmazsa cbf 150'yle geliyorum
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Fırat yeni işin hayırlı olsun,bol ve bereketli kazançlar dilerim.
Erol Abi senin de sertifikan hayırlı olsun.Teorik de olsa
ilk buluşmada senden bi kaç ayrıntı tiyo öğrenmek isterim.
Öymen sen naptın motor ok midir.
Bir de Özgürün motor hala serviste mi ?Bu kadar büyük müydü sorun?
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
acayip sabah kapıstık satıs sonrasıyla bugün teslim edilecekti bakalım nasıl olacak
saol abi cümlemize hayırlı kazançlar
Bu arada ne yağmuru yaaa yağmaz pazar yağmur falan yağsada bize koyarmı kelebekmiyiz ki biz
aksam işler bitince konuşcaz bu motor olayını patronun tanıdıkları falan varmış kelepirden satıyolarmış gümrükten direkt satış olayları bii cbr600f alırsam hiç şaşmayın
fırat serin gel hemen zıplama
ödemeler bitmeden topragamı girmek istiyorsun
bence kendini önce bi geliştir ucuz motosikletle gölde gördük pek tecrübeli sayılmazsın benden söylemesi
Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)