hayırlı işler ii haftalar bol kazançlar
hayırlı işler ii haftalar bol kazançlar
dün naptın özgür ben yalnız turladım pekte sarmadı
günaydınlar hayırlı işler hayırlı haftalar// kefken işi okey midir arkadaşlar
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
günaydın herkese.....
bugun berbat başladı ama azmım sonucu muhtesem bıtırdım nasılmı???
bırazdan acacagım konuda goreceksıznız konu calısm aalarında olduum için cevap yazamıcam bıtınce tabıkı burdayım.....
yok abı bana ızın vermıolar resımlerı atmaya baslıyorum konuya yazamıcam ok??? gorusuruk 15 dak kadar sonra
öymen neye izin vermiyorlar bilmece gibi konuşmaya başladın yine
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
yaa o değil insan kötü bişeymi oldu diye merak ediyor??
abi konu tamam tum detaylaıyla okuyup ızleyebılırsınız
Herkese Hayirli Haftalar Hayirli İŞler
biraz yoğunum fazla takılamıcam kefken olayına bence ok aksam detaylı başlığı acarım evden isterseniz acmayalım kendi çapımızda gidelim
fırat iş nasıl?????????????????????
onu anlat arkadaslar aksam tophanede bı cay ıcerız fıratın serefıne
hafta sonu gideceksek hafta içi biraz rahat durmam lazım beni saymayın aksam için
başkan gel yaww kola ısmarlıcam bak sana hadi nerdeyse 1 haftadır gorumuoz bızım tayfa olaraktan.................
9 da yada 8 de tophanede olsak bende 10:15 gibi işe gecerım .....
gürkan abıyede tavlada hesap sorarım hem
alırım anahtarını hesabı olmasın öymen(oyuncakçı )
Şu an bu konu içerisinde 67 kullanıcı var. (0 üye ve 67 misafir)