ii bakalım abi bende babamdan aldım yol ile ilgili ama biraz eski bilgiler :D
ii bakalım abi bende babamdan aldım yol ile ilgili ama biraz eski bilgiler :D
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
EROL DAYI hayırlı ugurlu olsun gözun aydın umarım bıze anlatırsın ögrendıklerını bızde bıraz bılgılenelım
hayırlı uğurlu olsun abi ( yakışır )
herkeze iyi geceler ben yatıyorum
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
necdet abi opet.com adresini bi kurcala bulacaksın
erol abi tebrikler..........
ben bırden baslasam bu surus olayına ıyı olur vıteslıye baslangıc ıcın buyuk bı adım olur.....
gezi olayına gelınce havalar duzeldı motosıklet avı basladı bılıosunuz ozellıle kopru cıkısı sıkı kontroldeymıs bence gıdersen vapurla gecelım karsıya sırkecıden
buyur abii
http://www.opet.com.tr/tr/istasyonrota.asp
vaaay öymen kardeşşim naber yaaf nerelerdesin iş başımı yaptın
bende birazdan yatarım malum yarın iş var
öymen tam profesyonel yapıyorlar bu işi tavsiye ederim sitesine gir kayıt ol sıra gelmesse bile sıra gelmesse daha sonraki açılacak eğitime öncelikli oluyorsun ama hafta sonu kesinlikle denk gelmiyor şans lazım,ilk yardım konusuna verilen sertifikayıda attım egitin şart bilinçlenmek için
abi bakıcaz artık şans.............
fıratım yat tabi yarın iş var ilk gün hade uza........
bu arada bugun benım yavruda bı garıplık sezdım sonra kalkısta test ettım gercekten kavrama sorunu gıbı bısı var....
kayıs saglam bılıyorum dıslılerde bı sorun varsa pazar gunu yalan olabılırım soyleyeyım........
başkan artçılığı nası gorıım benden artcı olmaz anca resımlere bakarım siz gelınce..........
senın su muhabbete cevabı ozelden vercektımde nese anladın sen onu madem guvenıosun kendıne gıt kredı al aln delı etme adamı ala ala yaaa
erol abı bısı desene suna
selam millet arkadaşlar ben yaz mıştım ama galiba okunmadı şile ve agva yolları gercekten cok temiz bazı keskin vırajlarvar bu dogru özellikle agva yolun da ama o or manın için den gitmek yok mu insanı bitiriyo agvadan sonra ki yolun nasıl oldugunu bilmiyorum
olm bankalar kredi vermiyoki bana kredi kartımın olduğu banka bile vermiyo daha napiim bende birikim olayı olamaz imkansız bu evde para kalmıyo babam saolsun
sinir etme adamı hali durumu bilmeden
gece gece ayarımı bozma
hadi iii geceler yatıyom ben
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)