abi hoşgeldin
.......................................
evet sana yoktun yeni geldin
uyumuş kalmışım şimdi çocuklarımı köfte yediğimiz yere götürecem//ben yokken kendinize iyi bakın
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ii hadi hayrılı yolculuklar afiyet olsun bende çıkıcma şimdik
bende geldim baya sessiz kalmış buralar ama dışarı çıkıyorum byyyyyyyyyy
bizde arkadaşlarla bizim ewde toplandık 2 tanesini alışverişe yolladık içki alemi yapcaz birazdan
yalnız gezmek , beraber gezmeğe hiç benzemiyor
değilmi?????????????
ama gece yalnız cok güzel oluyor........
naber levent abi??????
iyi valla arkadaşlar bugün yalnız olarak silivri sinekli ve çatalca üzerinden ev yaptım sizlerde ne var ne yok ?
abi evde kös kös mutfak salon arası yol yapıyorum bende ama erken cıkıp bı sahıl turundan sonra gıdıcem işe
sana şimdiden hayırlı işler
bu gezi muhabbetinde bir karara varıldımı ne zaman nereye
ewet ben geldim gezi kesin olmamakla beraber haftaya pazar kefkene gaz açıcaz konuyu son 3 gün açılacak gibi geliyor bana
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
eveeeet miilet kafa güzel yollarda güzel
kefkene yol göründü hafta sonu bizlere
yol bulma olayı tamamen iç güdüsel olcak allaha emanet yani ama şiledewn sonra sırayla 4 ilçe die öğrendim hadi hayırlı yolculuklar
eğer gerek görülürse çarşamba günü acarım başlığı
ben yarın şileli arkadaşdan yol ile ilgili bilgileri alıp sizinle paylaşıcam
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)