ne bu kadarcık fotomu urastırdı bu kadar fırat harbı yawasmısın haaaa
gördüm deli oldum buralara benıde goturceksınız varyaaaaaaaaa
yakarım bu topici
ne bu kadarcık fotomu urastırdı bu kadar fırat harbı yawasmısın haaaa
gördüm deli oldum buralara benıde goturceksınız varyaaaaaaaaa
yakarım bu topici
ayıpsın götürüz bi gün ..........
bana uyar fark yapmaz arkadasım her yol pariz yanii
paris londra karıstırma şimdi gece gece
__________________________________________________ __________________________________________________ _____
günaydın istanbul.................
kötünün iyisi kıvamındakı insanlar için (erol abının dediği gibi) yatma vakti.....
4 te uyanır 5 te yola çıkmaya hazır olurum yapın bı planda ufaktanda olsa apalım bişiler bugun lev ent abı ve necdet abıyınde mutlaka beklıyoruzzzzzzzzzz
kendize iyi bakın............
Günaydın Öymen, ben bugün motor dışı takıma takılıyorum, beni bugün de göremeyeceksin maalesef
Fırat nereye atmış resimleri? ....ok gördüm
günaydın resimleri bende bulamadım
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
cesur dün kaçtık gezdik bugün sıkar abi resimler var bi göz at istersen
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
selam herkeze bol güneşli pazarlar şugeziyi birazdaha erkene alabilsek nedersiniz 20 si gelmez
evet haklısın başka bize katılan arkadaş yok galiba
tünaydın istanbul
yok birazdan çıkacağım şu ayna işini halledeceğim gelirsen çay , yemek
ısmarlarım
saol ama önce bi petrol kralının kızıyla tanısmam lazım bı benzine baska cözüm bulamıyacaz
Şu an bu konu içerisinde 71 kullanıcı var. (0 üye ve 71 misafir)