öymen efendi sende ver gazı ver yarın hesaplaşırız
resimler ne durumda
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
yaaf delircem lanet olsun bu salak telefona krizlere giricem burda yaa
polileri rüşvet olarak yemek ısmarlıyordur
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
eyyy yumurtaya can veren allahım sen aklıma muakyet ol
(birde erol abinin sinirlerine )
cümleten iyi akşamlar//iyi insanların yatma saati//kafayı çekenlerede bir sözüm var şişenin dibini görmeyen sevdiğini görmesin
nuhauha nasıl konusuyon bakkim görim hele bii
telefonlardan nefret ediyorum özgür haklı tel kullanmamakta adamı geli ediyolar
yüzyüze gelince yaparım kanka da bu resımlerı bırazdaha bekletırsen sende ole konuscan:D:D:D:
necdet abı nbr ya gorusemıyoruz ayrı dustuk.........
ilk buluşmada alcam anahtarını abi özledim
inşaallah o resimler silinirde siteye atamazsın amin
yaaa falla canla başla çalişiyom anca kardeşim napiim öliim yaniii
yok ya olurmu ole sey kendın olme zahmet etme sen o resımler gelmesın 1 saat içinde
heeeyyt uleeen çözdüm olayııı
döşüyom resimlerii ehehehe yaaa
offf yaaa çöküp çöküp duruyoor yaaa deli olcamm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaa bu resimleri bi kerede atamıyozmu hepsini bu ne tek tek sabaha kadar bitmezkiii yaa offff
kanka bu resım işini hızladırman lazım yoksa obur gezıye cıkana kadar sen bunları halledemıcenmı
bitti bitti attım hepsini 25 kere ohhhhhhhhhhhhhh
Şu an bu konu içerisinde 61 kullanıcı var. (0 üye ve 61 misafir)