tamam fırat bekliyorum çünki baya manzara çektin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
selam arkadaşlar haritadaki yeşil güzel gahı ben cok kullandım orası topraktı eskiden ama şimdi agvaya kadar asfalt oldu cok iyi biliyorum ve güzer gahta cok güzel yerler var ve tırafikte minimun dur benden tafsiye cün kü ben yazları cumartesi pazar oldumu oyoldan agvaya gidip kamp kuruyorum .
tamer aramıza hosgeldın dostum bızle tanısmanı pek onermıorum paso geıo ınsan bızle olunca haberın olsun...
şaka şaka umarım en yakın zamanda senıde aramızda goruruz hos geldın sefa getırdın
FIRAT harıta ısı super olmus ama su olayı haftaya pazar yapalım ya ben 20 sıne kadar bekleyemem baya eylen celı olcak
EROL DAYI fırat ıyı resım cekıyorda bırde yayına hemen yetıstırse su ınsanları bekletmese deyılmı
abi bilgisayara bağlanabilceğim telefona aktardım şimdide pc ye atmak için cebelleşiyom heralde önümüzdeki hafta atarım
20 si yattı zaten sınavmı ne varmış önümüzdeki 2 3 gün içerisinde blulşur konuşuruz
evet bende ole dıorum abı 20si cok uzak erol abının sgıtımı var......
27sıne kalcak oda taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........ında yanı...
bız 13unde yapalım bu organızasyonu
bakalım takımın geri kalanı ne dicek bu duruma 13 yani uğurlu sayım
benim için fark etmez herkese uyarsa banada uyar enson başkan karar verecek
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
yaa varya birazdan erol abi atlayıp arabasına gelip beni vurcak
yaaa daha pc ye kopyalayamadııım
makine varken ne güzeldi veriyodum özgüre hallediyoduu OOFFF OOFFFFFF 25 kere OFF yanii
baba ben yatıyorum resimler senin olsun onları cerceve yap tek tek kafana çak sen yapamassan ben kafana çakarım zevkle
13 dıyenler el kaldırsın
arkadaslar hepınıze ıyı geceler kendınıze cok ıyı bakın 13çünde gorusmek uzere benım uyu mam lazım sızede tatlı ruyarar
Şu an bu konu içerisinde 53 kullanıcı var. (0 üye ve 53 misafir)