selam olsun herkese başkanlar ben geldim..........
yazıları okudum pazar ızınlıyım bu onumuzdekı pazar yapabılırm eger sıze uyarsa yarın için 5 gibi uyanmıs olurum ama o saat gec olur dedıgım gıbı pazara yapalım sıze uyarsa sabaha kadar burdayım o resımlerı ıstıyorum fırat madem bensiz gıttınız resımlere bakıp ah cekııım
bir tek sensiz deil öymen bende yoktum
öymencim resimleri kendi telden valideninkina atıyom bitince pc ye ordanda mt ye
düzenlenen gezi kesin pazar günü olcak hatta senlen bilare görüşelim şu full organize gezi fantazisini konuşalım bi ara buyur gel bi çayımı iç tabi tüm takım tayfa davelidir
pazardan kastın yarınsa o beni aşar
erol dayı bişi değil abi bi organize işine girdiysek sonuna kadar arkasındayız
Eğer kefken olursa ki daha makul akçakoca ya 275 km var bide geri gelcez olcak 275*2 kefken 160km cik sahil yolu kullanılırsa daha hoş olur kanaatindeyim
yok dostum yarın degıl ben calısıyorum zaten yarın 13u olan pazar yanı obur pazar daha 8 gun var ben herkese uyar dıye dusundum......
levent abı sen benım kadar aglamıs olmassın benı neden almadılar yanlarına dıe oturdum içtim agladım agladım içtim hatta bazen hem ağladım hem içtim
iki hafta sonra pazar daha ii olur 20mayıs
hem bende biraz ara vermiş olurum son 2 haftadır nerdeyse haftanın 3 4 günü istanbul dıiındaydık valide şekil yapıyo motorun yok gidiyosun die dırdır kafamın etini yiyio anlatıyom artçılık die bişi var yok anlamıyor
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
tamam ozman kesin tarih 27 olsun ilk adımı atalım tarihi belli olsun yeri falaln belirleriz
olm haftaya çok erken olur leem
ozman öbür ayın başına atalım
usta selma hanım beni vurcak finkfink geziyon die şekil yapıyor
toplanıp konuşacağız tarih o zaman belli olur şimdilik tarih hakkında yorum yapmayalım bugün bile aniden baya bir gezdik
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
bir ara buluştuğumuzda etraflıca konuşuruz en mantıklısı
çünki birinin çıkıpta haziran 15 te gidelim demesi an meselesi
öyle biri çıkmaz yaaaaaa......
baskan yarın herhangı bısı olmazsa belkı atlarım gelırım gopa ok?
haberın olsun ararım gelcek olursam aksamutu
bu arada anlatadığım bişi var karaburunda sahilde gidiyoduk aheste aheste beyaz bir köpecik geziniyor ortalıkta piştt falan yaptık dedik resmini çekelim hayvan durunca yolun ortasında hızla gelen araba alıverdi altına köpeği o köpek resmen teker altına girip çıktı sonra hiç bişi olmamış gibi kalkıp gitti
temem başkan bıyır beklerim varsa daha gelcek şimdiden rezarvasyon yaptırın
arkadaslar bende araniza katilmak isterim .kefkene gttim daha once kamp yapmayaa super bi yer .gelmek isterim ancak racing makine ile 275km *2 zooooorrrrrrrr.soz vermim ama zaman belli oldugunda gelmek isterim.ben sizinle tanismak icn gelmek isterim.istanbul ici olursa daha ii olurr en azindan benm icin
[B][FONT="Comic Sans MS"]Motorsiklet ve Rottweiler En Büyük Tutkularımm..Şükürki ikisinede Sahibim..[/FONT][/B]
fırat bugünkü gezinin fotolarını atıver artık en sonuda bilgisayara kafa attırıcaksın bana
hoşgeldin tamer aramızda olman güzel tanışmak güzel olur gerçektende
neyse arkadaşlar bana iyigeceler yarın için çok arkadaş aadım ama sanırım yalnızım
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)