işte bunu sevdim fırat harika olmus manzaralı köfteli balıklı bi yol olmus
Arkadaşlar, bana biraz uzak gibi geldi. Öyle günübirlik gitmek için. Maşukiye felan gibi daha makul mesafeler seçsek daha iyi olur. Ama herkes okey derse uyarım.
Bir de artçılı gezilerden sonra eşek tepmiş gibi oluyorum. İlkinde acemilikten demiştim ama bugünde çok yoruldum -gerçi halen acemiyim- kollarım halen ağrıyor. Ağrısı bir yana bir iki seferde çok korktum size belli etmedim ama ter bilmem nerelerimden çıktı Bu yüzden Erol dayı seni artık artçı alamayacağım. En azından şehir içi kısmında. Daha tecrübeli bir motorcu arkadaş trafikten çıkana kadar alırsa sonrasında devralabilirim.
fırat ellerine sağlık harita güzel olmuş şimdi iki seçenek var kefken veya akçakoca
ama çıkış saati bu sefer erken ve kesin hareket olsun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
erol dayıyı ben transfer ediyim
benim ufaklık idare eder
güzergah detaylarına gireriz
ben cıkıyorum yrın bakarım resimlere artık fırat
görüşmeküzere herkese hayırlı aksamlar
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
kefken hakkında bilgi
Kefken, Kocaeli ilinin Kandıra ilçesine bağlı bir köydür.
Kocaeli ili Kandıra ilçesine bağlı yazları turistik bir bölge olan Karadeniz sahil kasabası. İzmit merkezden 55KM., Kandıra'dan 10KM. uzaklıktadır. Doğusunda Cebeci, batısında Kerpe köyleri bulunur. Ayrıca Karadeniz'in ender adalarından biri Kefken Adası da sınırları içindedir.
Batı cepheli olması sebebiyle çok nadir dalga alan, çocuklar için tasarlanmış sığ ve temiz denizi, taşsız, ince kumlu kumsalı ve arkasındaki yemyeşil ormandan aldığı temiz havasıyla görülmeye değer bir yer. Tem'den gelip,(izmit)kandıra çıkışından sapılıp 40 km gidiliyor. tabelalar takip edilip ulaşılabilir.
istanbuldan kefken 160 çekiyor
birazdan harita eklerim
trafiğin yogun olması da cabası oldu motorun chooper tarzı olusu aralara girmeyi zorlastırdıgı için yavaslandıgında kontrol etmek zor oluyor aynı zamanda yorucuda oluyor tabiki
fırat tam bana göre desene suna
Batı cepheli olması sebebiyle çok nadir dalga alan, çocuklar için tasarlanmış sığ ve temiz denizi, taşsız, ince kumlu kumsalı ve arkasındaki yemyeşil ormandan aldığı temiz havasıyla görülmeye değer bir yer. Tem'den gelip,(izmit)kandıra çıkışından sapılıp 40 km gidiliyor. tabelalar takip edilip ulaşılabilir.
ne oluyo yaa gene nereye gidiyonuz hiç durmuycak galiba bu adamlar
selam herkeze ben geldim ,
biraz garajda motorlarla uğraştık ama bence değdi
gördüğünüzde sanırım hak vereceksiniz
yarında ayna işini halletimmi bence okdir
aman allah nazardan korusun
yaa benim zamanım olsa bende uycam ona ama malesef yok. okuyoruz adamın adı üstünde zaten ÖZGÜR aklına neresi gelirse gidiyo
zydar geziye gidicez soru soruyoruz dediğine bak kola varsa benim için fark etmez kola varsa heryere giderim
oda trakyalı olduğunu heryerde belli ediyo adam zaten pınarhisar gezisinde kaç tane kola içti haddi hesabı belli değil delcek midesini sonunda
delçekte bende söyledim dediki kötüye birşey olmaz bende dedimki kötüde bizden
iyiyide allah korur ona bakarsa ee ozaman geriye ne kalıyor bu arada geziyi ne zaman yapacaksınız baktım ama göremedim?
ay sonu düşünüyoruz gerekli bilgileri fırat topluyor sonra toplanıp karar vericez
tarih uygun olursa bende katılabilirm ama daha belli değil ne olacağı neyse ben gidiyorum artık eve herkese iyi akşamlar
fırat bu gezi nezaman düşünülüyor
ona göre çalışmalara başlayalım ( içişleri hesabı )
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)