evet abi marmara ötesi bir yer bende türkiye haritasına falan bakıyom benzincilere durulcak yerlere bu sefer hakkaten çok organize olcak işler
evet abi marmara ötesi bir yer bende türkiye haritasına falan bakıyom benzincilere durulcak yerlere bu sefer hakkaten çok organize olcak işler
ya abi yarın biraz turlayalım yokmu kimse
fırat unutma şile üzerinden karadeniz dolanalım yanlız dersini iyi çalış kilometreleri iyi hesapla aynı güzergah üzereinden 3 alternatif belirle yakın,orta yakın,uzak burdada oylama yapalım genellikle pazar günü gezilere çıkıyoruz sonra pazartesi dökülmeyelim
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
abi bende varya kendim söyleyip,kendim dinliyormuşum gibi oldum
levent abi bana yarın izin çıkmaz//fırat kaç kmdir akçakoca
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
erol dayı abi burdan düzce tem 217 km akçakocaya inmek te bi 50 60 km olsa 275 diyelim düz hesap git gel olur sana 550km
şu an da gidilecek yollara ve altarnatiflere bakıyorum
2003 model olan süresi dolmuş
son edindiğim bilgiye göre
burdan
düzce 217
düzce akçakoca arası 38 km dir
yarın napıyorsun özgür ?
benim ayna kırıldı onu taktırıp biraz turlayacam ben
gelen varmı ?
abi ben gelemiyecem nakitte sorun oldu az önce bi yer den ödeme alacaktım yan cizdi hafta sonu evde görünüyorum
erol abisen bilirsin
levent abi alem adamsın bugün bizi ayaklandıran sensin sonra hasta ayagına yatıp yan çizdin yoksa evde fırça mı yedin? fırat şu resimleri atı ver hadi abicim
Şu an bu konu içerisinde 74 kullanıcı var. (0 üye ve 74 misafir)