hadi ben gacıyom 12,30 da görüşürük kardeşim başımın etini yiyio pc pc die
hadi ben gacıyom 12,30 da görüşürük kardeşim başımın etini yiyio pc pc die
gürkan abi söyle kemerburgaz tarafına dogru belgrad felan bi temiz hava alalım
Ohh biz çalışalım siz gezin bizim yerimizede
özgür sagol akdaş şimdi atıyorum resmi
yarın ola hayrola yarın büyük olasılıkla ben yokum
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
deer_152 özgürün dediyi linge girdim uplo dım ama bir türlü sonuc vermiyo galiba ben buresmi koyamayacagım neyse yakın zaman da bir gezi düşünüyormusunuz.
imageden mi bahsediyorsun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
tekrar edelim en bastan sentürk deer152@hotmail ekle anlatıyım
gezi düşünüyoruz tabiki
iişniz zor gürkan abi
gürkan vallahi işin çok zor ben bile şimdi arabayı servise götürüyorum diye çıkıyorum
evet birtürlüyapamadım yapıyorum ama yanır vermiyo lingi özgür vermişti
banada özgür öğretti siteye resim atmayı
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)