iyiki hastalandık vaybee
hemen satış
şaka ha
iyiki hastalandık vaybee
hemen satış
şaka ha
abi gelebilenler yarınada bişeyler bıraksın hepsini bugün harcamayın
levent abi şu an senle mesaj sayımız aynı görünüyor abi
mesaj sayısı kardeşliği oldu
abi pardon yaa ben yanlış görmüşüüm
sana ben bir örnek vereyim arkadaşın biri dediki kredi kartı alıcam oğlum alma sen disiplinli biri değilsin alma alma dedik 600 ytl belli zamanlar içinde 2600 mü 3600 mü ne oldu tutuklama kararı çıkıyordu mal bildiriminde bulunmadığı için arabası vardı arabasını sattı zor bela kapattı bize öyle diyor sana örnek sen gençsin kanın kaynıyor tamamda kendini dizginle
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
olur necdet abi
fırat sen forumu nasıl okuyorsun mail adresim degişmişti
deer152@hotmail.com
ekle
kaç kişiyiz şimdi, bugün için?
erol dayı abi kredi kartı olayında dikkatliyim zorda kalmadıkça kullanmıyorum
nakit para bulmaya çalışıyoz bi yerden
vade olayı terso hep. Vade yapan yerler banka aracılığı ile yapıyolar bankalarda bize nedense itibar etmiyolar abi bu güne kadar hiç biriyle sorun yaşamasamda yinede bana bi kuruş para vermiyolar kredi kartımın olduğu banka bile vermiyo bu güne kadar hiç düzensizlik yapmadım ödemelerimde yinede böle işte motor olayı bu yüzden her geçen gün dahada yaşa bağlıyor birde başka muhabbetler var yeri gelirse bilahere bizbizeyken konuşuruz...
2
.................................................. .................
yaa sadece bir düşünce biiyorum sakat oldunu
sağol abi hayırlısı ben bayadır baklıyom abi az buz değil bende motor olayı mt den öncede vardı hep diyodum ha aldık ha alacaz bi türlü olmadı
birikim olayı bizde olmuyo abii yaa başka mevzular var yoksa 3 ay para koysam yarısından çoğunu peşin verip kalanınıa senet de yaparlar istediğim en kıral makinayıda alırdım da işin birde başka boyutları var
artçı/// 3 +nereye gaz açıyoz
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
bilmiyom abi onu gaz acanlar belirler
özgür sen fıratı alırsın, ben de eroldayı yı alayım bir yerde buluşalım, başka gelen yok sanırım?
Erol dayı neredesin sen, nereden alayım?
saat bellimi nerde buluşma olucak
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)