yolları yıkadığına göre çalışıyor
yolları yıkadığına göre çalışıyor
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
beyler yapalım mı kısa bi gezi, ama e5, TEM olmadan, şöyle arka orman yoollarından
günaydııııııınn herkeşeee
yeni günün en güzel hayırlara vesile olması dileğiyle selamun aleykum
öymencim kusura bakma gece elektrikler gitti
özgür sağlık olsun kardeşim
eee bu güneşli cumartesi gününde bize yol görünüyormu abiler kardeşler ? ? ?
bence ormanlık yoldan levent abi işini gördükten sonra m.ereğlisine köfte yemege gide biliriz
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
hadi bakalım kıpraştırın olayı
abi senin şu iğne ada olayınamı girsek çokmu uzun olur yok ? ? ?
bu gün için o kadar mali destek olmaya bilir ama kısa mesafe bi yer yapabiliriz
igneada için çok erken okullar tatil olsun ondan sonra
ya abilerim kardeşlerim bugün pek kıpraşmasakta
yarıın çatalca köfte ne isterseniz hadibe abilerim
sağlık sorunlarımdan ötürü bu talebim ama yarında boş kalmak istemiyorum
ozman yarın için bi program yapması sizden uyması bizden nede olsa artçıyık
Yarın benim başka işim var arkadaşlar
yapma be doktorum
bu arada özgür sen msn acmıyonmu artık ? ? kardeşim biraz technolojinin nimetlerinden faydalansana tel kullanmazsın msn kulanmazsın
abiler o zaman oluşumun adını yolunu yazın o zaman
yaa abiler size bişi sorcam yorumunuz benim için önemli ! ! !
Bankada ihtiyac kredisi falan alamıyorum çok başvuru yapmıştım zamanında fakat hepsi red gördü acaba faizle el altından paramı alsam birinden tefeci hesabı sakata gelirmiyiz acep nedir ne değildir bilmeme bu işleri pek ? ? ?
Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)