iyi akşamlar öymen bende senden sonra çıktım
iyi akşamlar öymen bende senden sonra çıktım
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
kesin bir şey yok daha doğrusu haberim yok
resim için fırat teşekkür ederim
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
erol abı senın bakışlarda kartala uymus.......................
Herkese Merhaba
Leventte yarın için bişiler yapalım diyor ama benim işler hafif yoğun açıkçası durumum yarın daha belli olacak son durum nedir var mı bilen ???
Erol abi en sonunda istediğin olmuş Kartal'la bütünleşmişsin...
Valla benim hanımın işi varmış galiba ben hiç bişi sölemedim şöle böle yapıcam die yarın iş yerinden arıcam hehehe
s.a. yaa şöle bi fikrim var ama
hani erol abini marmara gezisinde gidelim deyipte gidemediğimiz mağralı iğne ada vardı yaa orayamı gitsek yoksa uzakmı kalır ? ? ?
Valla öle neyse ben kaçar yatıyorum herkese iyi geceler Kendinize iyi bakın...
öymen sana da hayırlı işler eğer uykuya yenik düşmezsem senin mesaine ortak olcam takılırık birlikte
iyi akşamlar gürkan//25 karakter
fırat öymen size iyi akşamlar //iyi insanların yatma saati
Erol dayı cbf 150 fiyatı plaka vs dahil 3800 olmuş, siz kaça almıştınız akrabaya?
vuralım kardeşim 25 kere hemdeeee
ben o 25 inde 25 ini karaktersiz buluyorum bunları dahil etmeyelim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)