kopyala yapıstır yap son sayfaya bunuda mı ben ögreticem
dediğim gibi ben bakırköyde olucam bu aksam
kopyala yapıstır yap son sayfaya bunuda mı ben ögreticem
dediğim gibi ben bakırköyde olucam bu aksam
bu aksam 23:30 gibi özgürle tophanede buluştuk birer çay ve koladan sonra sahilden bi tur atıp donelım evlere gecelım dıe duşunduk........
aşiyanda kırmızı ışıkta dururken özgür baktım birden kaldırıma çıkıverdi şöle güzel bi foto çekelim die ama malesef yanımızda kamera olmadığı için benim telefonla çektik idare edersiniz sanırım.....
bizim aslanlar bogazın üstünde istanbulu selamlayan aya karşı...
gece 12:30 güzel istanbulumuza sahilden bakıyoruz....
artistik ben......
ve motosiklet aşkının acı sonu özgür o an benimle dertleşmeye başlıyor bu işin masraflarından meğer evsiz kalmış yemeğini bile buralardan buluyormus ....
özgüre yardım fonu çalışmaları beklıyoruz.....
işte ozgur yatmadan önce akşam yemeğine hazırlanıyor
ve uyku vakti.... bu manzaraya karsı uyumak ayrı bı zevk ama evsızken oyle degıldır dıye dusunuyorum
başkanım kızmadın dimi iyi anlatım oldu ama....
ve en sonunda yeşil yanıyor ve yola koyuluyoruz gecelerı denızın guzellıgını ıstınyeye kadar tadıp ordan ayrılıyoruz....Daha nıce beraber akşamlara diyip yanan yeşili takip ediyoruz.....
evet..........................................
ya baskan dun aksam attım ya b en bunları anlatım bakımından bu aksam oldu kopyalayınca ya daha ayılmadım duygularımla oynamayın benım bı kahvaltınyapııım gelıorum
yok halim vaktim yeinde henüz yoksa bu cocuk gelecegimi görüyor dedim kendi kendime
gezmekten parasız kalıp sokaklarda yatan
heheheh benım sonumda o olcak baskan narkadasın dogum gunu varmıs kurucesemde ben cıkıyorum kahvaltıyı orda yaparım artık bu taraflara dogru gelırsenız ararsınız benı ok görüşürüz aksama netten bı terslik olmazsa sevgıler saygılar...........
eyw baskan saol da bızden kahraman olmaz zaten yada benden
ama sonu dusunmedıkce borclu olcaam kesın nese gorusuruz.....
sayın forum arkadaşlarım satın almak istediğim motor sahibi tarafından satılmış
teyit için aradım kendisi eroldayı motoru sattım dedi bende hayırlı olsun dedim motor alma girişimlerim aynen devam keeway olmadı allah nasip ederse tiwester
hayırlısı bizde şans olsa.................
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
selam herkeze
bakalım benim aletin siyahını sevecekmisiniz yada beğenecekmisiniz merak içindeyim
bugün bakırköyden sonra birşey var mı kesin bir cevap verin sayın üstadlar
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Tüh bea Erol abi ne güsel seviniyordum bir keeway daha olacak die Levent demin aradım cevap vermedin hallettin dimi bir sorun kalmadı depo ile ilgili birde yan granajları ne renk yaptın bordu mu siyah mı yada önümüzdeki ay motor komple siyah mı olacak bu bir çelişki mi ?????
abi yarın sana geleceğiz sanmıştım motor bakmaya
abi yanlarda dahil komple siyah oldu
bordo depo bulamayınca bende tutup hepsini siyah yaptım bakalım beğenecekmisiniz
ayrıca senide defalarca arradım özgür cvp yok
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)