bu ara doktorun sesi çıkmıyor
bu ara doktorun sesi çıkmıyor
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
dün sakaryadaydı necdet abı bugun nerelerde bılmıorum
hayırlı olsun fırat adına çok sevindim
nasılsınız millet bakıyorum akşama yine tophane var
buarada malesef benim motorun deposu alt çıkıştan çükün kaynaklı olduğu yerden benzin kaçırıyor ,garantiden talep edelim dedik,adam 3 ay diyor ben napacam şimdi
abi en mantıklısı ıdare edebılecek bı hale getırılebılıosa yenı parca gelene kadar bole kullenmek bence
sen aksam geliomusun?
abi pahalı bısımı bu parca 3 ay yazı bıtırır ya
Selam arkadaşlar,
- Fıratcım hayırlı olsun yeni işin, çok sevindim
- Tophaneye gelemem, alkol durumu
- Özgür dün akşam bişey olmuş, anlatmanı bekliyoruz,
- Leventcim, geçmiş olsun, bu motorlar devamlı kendilerini anımsatıyor. Sen depoyu servise mi sordun ana firmaya mı? Para alamayacakları için bezdirip parayla satmaya çalışıyor özellikle servisler. Eroldayı arasın senin için en geç haftaya halleder.
- Eroldayı dün de sorduk cevap yazmadın, biraz eğitimden bahsetsene, ne öğrendin, nasıl buldun, beklentileri karşıladı mı, eğitim şart mı
1) necdet abı en guzelı alkol durmu iyidir
2)erol abi bıraz yorgun galiba egıtım baya ıyı olmus anlattıgına gore yanı sart
3)özgür aytaçla buluşmaya gitti...... muhabbet anahtarı bagaja atıp bagajı kapaması sonra bızım normal kapı kılıt anahtarıyla bagajı acmamız falandı....
4)levent abinin parca konusunda bende senle aynı düşüncedeyim zaten tuketıcı haklarına gore 1 ay ıcınde getırmesı lazım dıe bılıyorum...
5)offff amma uzun oldu
abi kısmet bbu işler ole deme
bu lafı soylemeyı sevıyorum
cumartesi aksiyon var mı biladerler?
herkeze iyigeceler
bildiğim kadarıyla ctesi erolabiye motor bakmaya gidecektik
eroldayı kesin alacak bu sefer herhalde, "evden kovulursam..." diye başlayan cümleler kurmuş
Hakikaten öle niyeti bozdu
Ya Arkadaşlar Merhaba Ben Bu Sayfaya Yeni Kayit Oldum Bana Umarim Yardimci Olursunuz Bende Bi Sym Miyo Var Ve Kaza Yaptim Mtorumda önkisminda Biraz Hasat Var Ve Ben Bu Miyonun Parcalarini Nerde Bula Bilirim Umarim Bana Yardimci Olursunuz şuan Motorsikletimi Kulanamiyorum
oooooooooo
gürkan abı napmısın ole be banada aldırcaksınız en sonunda bundan bıtane
biz geldık ozgur baskanla ufak bı sahıl turu yaptık resımler az sonra........
bu aksam 23:30 gibi özgürle tophanede buluştuk birer çay ve koladan sonra sahilden bi tur atıp donelım evlere gecelım dıe duşunduk........
aşiyanda kırmızı ışıkta dururken özgür baktım birden kaldırıma çıkıverdi şöle güzel bi foto çekelim die ama malesef yanımızda kamera olmadığı için benim telefonla çektik idare edersiniz sanırım.....
bizim aslanlar bogazın üstünde istanbulu selamlayan aya karşı...
gece 12:30 güzel istanbulumuza sahilden bakıyoruz....
artistik ben......
ve motosiklet aşkının acı sonu özgür o an benimle dertleşmeye başlıyor bu işin masraflarından meğer evsiz kalmış yemeğini bile buralardan buluyormus ....
özgüre yardım fonu çalışmaları beklıyoruz.....
işte ozgur yatmadan önce akşam yemeğine hazırlanıyor
ve uyku vakti.... bu manzaraya karsı uyumak ayrı bı zevk ama evsızken oyle degıldır dıye dusunuyorum
başkanım kızmadın dimi iyi anlatım oldu ama....
ve en sonunda yeşil yanıyor ve yola koyuluyoruz gecelerı denızın guzellıgını ıstınyeye kadar tadıp ordan ayrılıyoruz....Daha nıce beraber akşamlara diyip yanan yeşili takip ediyoruz.....
necdet abi kesin tavsiye ediyorum özellikle güvenli sürüş 2 yede gitmek lazım 1. ve 2.gün çok güzel slalom yaptırdılar çok güzeldi egitim bittidediler en son cbf 500le 3 tur attırıp sertifikalarımızı faturalarımızı verip bizi yolcu ettiler çok kusursuz egitim oldu//günaydın hayırlı cumalar hayırlı işler bol kazançlar
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
günaydın hayırlı işler herkese
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)